reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

Komi widocznie bardzo ci przeszkadzało to imię Marcinek więc dobrze że poszliście na kompromis:tak:
Jak dla mnie świetny wybór bo Marcin źle mi się kojarzy:baffled:

reklama
My wybraliśmy imię Mateusz.
A Dominik polecam,nie wiem,czy to ma jakieś znaczenie,ale moje dziecko bardzo rozsądne i dusza towarzystwa :-) Damian też ładnie.

Komi, mój Ex to Damian, a mój pierwszy Ex to Marcin hahahahah
ale jednak Damian jako imię śliczne

Mi tez Damian bardziej niz Marcin, chociaz Marcin to moj brat i dobrze mi sie kojarzy. Ale imie z lat 80, moze teraz to troche stare imie jak dla takiego malego dziecka. Bo sredni wiek Marcina to 30 lat. Kamil tez mi sie podobal.

A wedlug was jak lepiej Alex, czy Eryk? Alex jako normalnie imie Alex, a nie skrot od Aleksandra. U nas i tak beda te dwa tylko zastanawiamy sie, ktore pierwsze, ktore drugie.

Mi tez Damian bardziej niz Marcin, chociaz Marcin to moj brat i dobrze mi sie kojarzy. Ale imie z lat 80, moze teraz to troche stare imie jak dla takiego malego dziecka. Bo sredni wiek Marcina to 30 lat. Kamil tez mi sie podobal.

A wedlug was jak lepiej Alex, czy Eryk? Alex jako normalnie imie Alex, a nie skrot od Aleksandra. U nas i tak beda te dwa tylko zastanawiamy sie, ktore pierwsze, ktore drugie.

Oba są ładne:-)Ale chyba bym dała na pierwsze Alex:-)

reklama
Bara u nas Michalina była typem dla córeczki jeszcze zanim w ciąży byłam, potem nam się odmieniło, choć imię dalej mi się podoba.
Komi Damian ładne imię.
Agate ja bym Alex na pierwsze dała

Do góry