reklama
anka-skakanka
Fanka BB :)
Gdybym sama nie miała na imię Ania, córka byłaby Ania,heheh, śliczne imię,..
o tak, tak ;-)
bo chłopięce imiona już są ustalone ;-)A chłopięce imiona jakieś poza Oliwierem Brajanem i Natanem?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gdybym sama nie miała na imię Ania, córka byłaby Ania,heheh, śliczne imię,..
Zgadzam się w 100%:-):-):-)
Cat Ballou
Pochodzenie i znaczenie imienia Iga
Jest to imię żeńskie, będące zdrobnieniem od imienia Jadwiga. Obecnie funkcjonuje jako samodzielne imię.
W życiu bym nie powiedziała Moja kochana babcia była Jadwiga właśnie, coraz bardziej mi ta Iga pasuje !
ps: kurka ile u nas Ań :-):-):-)
Jest to imię żeńskie, będące zdrobnieniem od imienia Jadwiga. Obecnie funkcjonuje jako samodzielne imię.
W życiu bym nie powiedziała Moja kochana babcia była Jadwiga właśnie, coraz bardziej mi ta Iga pasuje !
ps: kurka ile u nas Ań :-):-):-)
a co powiecie dziewczyny o imieniu nathan? imię to oznacza boży dar... chciałam co prawda bardziej polskie imię, ale skoro mamy mieszkać w De, to chcę żeby synuś miał pole manewru w obu krajach... bo np. Imię Arkadiusz...tam nie znają takiego imienia, i dziwnie na takie imię patrzą, a tak myślę przyszłościowo żeby w obu krajach mu było łatwo...pomóżcie kochane
Moja koleżanka mieszkała kilka lat w Niemczech i ma 2 synków.....jeden to Pascal, a drugi to Nathan właśnie.....fajne chłopaki....a co powiecie dziewczyny o imieniu nathan? imię to oznacza boży dar... chciałam co prawda bardziej polskie imię, ale skoro mamy mieszkać w De, to chcę żeby synuś miał pole manewru w obu krajach... bo np. Imię Arkadiusz...tam nie znają takiego imienia, i dziwnie na takie imię patrzą, a tak myślę przyszłościowo żeby w obu krajach mu było łatwo...pomóżcie kochane
anka-skakanka
Iga super imię!! Znane,ale mało spotykane
Martusia ale się biedna z imieniem głowisz
Martusia ale się biedna z imieniem głowisz
reklama