reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

U nas zero pomysłów i zero opcji dla chłopca. Ciągle coś nie tak, ciągle coś nie pasi. Dla dziewczynki mam :p, wiec nastepnym razem problem z głowy :D.
czekam na jakieś objawienie :D

reklama
a my zostawiamy Polę, kumpela zamówiła mi w prezencie literki na ścianę , więc już musi zostać :-)

najlepiej zareagowała moja ciocia która pochodzi z lubelskiego... jak będzie miała na imię Pola ???

i co jak jak będę do niej wołać - Pola chodź idziemy na polę ? ( inaczej na dwór ) a wujek dodał a duże to Wasze pole ??? taki żarcik z ich strony , hahaha

Ja ciągle wszystkim mówie, że Karolina, a tatus nadal nie przekonany....mówi, że to moja propozycja....a własnej nie ma.....i co....ja Karolina, Karolina a tu potem nie będzie Karolina...:-(teściowa też przeciwna....echhh

reklama
Ann, Karolinka to śliczne imię!! Mój mąż na Krzysia też jakoś entuzjastycznie nie zareagował, ale.... niedawno powiedział, że ładne imię dla syna wybrałam ;-) Może i Twój facet się przekona ;-)

Do góry