reklama
bejbiszon
Fanka BB :)
Kochana, myślę, że w tej kwestii niewiele masz do powiedzenia Zapytaj Patrysia ;-)
O tym samym pomyślałam
justyna3003
mam sąsiadkę Tosię 75 lat ma pani-ale bardzo poczciwa i uczynna, no i Antonina tak ładnie brzmi ;-)
Cat Ballou
Jemu się oczywiście nie podoba, Michałowi też nie więc chyba nie mam co rozmyślać
Kurde ja też w próżni chyba.........Julka coraz mniej do mnie przemawia, Lenka za to bardzo, ale reszta nosem kręci, a Tosia pięknie- zawsze mi się podobało, ale Antonina już niekoniecznie i tak długo do długiego nazwiska.......chyba oszaleję............
edytakornel
Widzę, że nie tylko ja mam problem z imieniem, a zawsze twierdziłam że imię dla dziewczynki to mały pikuś wymyśleć.
A tu proszę, zonk.
Lenka baaaardzo mi się podoba, ale szwagierka zarezerwowała.
A tu proszę, zonk.
Widzę, że nie tylko ja mam problem z imieniem, a zawsze twierdziłam że imię dla dziewczynki to mały pikuś wymyśleć.
A tu proszę, zonk.
Zawsze mogą być dwe Lenki.u nas w rodzinie też się dublują imiona- jak się podoba to już......
Daphne
Aktywna w BB
U nas na początku miała być dziewczynka, milion pomysłów na imię, aż pewnego pięknego dnia, krótko przed Wielkanocą, nagle doszło do objawienia się jajek
Z imieniem dla chłopca mieliśmy duuuuuży problem, ale już postanowione, że będzie Leoś Mój K. jest "za", ale nie wiedzieć czemu do brzucha zwraca się Bożydar
Imię oczywiście wybieraliśmy sami, teść tylko zapytał czy Leon to żart, reszcie się podoba
Z imieniem dla chłopca mieliśmy duuuuuży problem, ale już postanowione, że będzie Leoś Mój K. jest "za", ale nie wiedzieć czemu do brzucha zwraca się Bożydar
Imię oczywiście wybieraliśmy sami, teść tylko zapytał czy Leon to żart, reszcie się podoba
reklama