reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

reklama
Kurde ja też w próżni chyba.........Julka coraz mniej do mnie przemawia, Lenka za to bardzo, ale reszta nosem kręci, a Tosia pięknie- zawsze mi się podobało, ale Antonina już niekoniecznie i tak długo do długiego nazwiska.......chyba oszaleję............:wściekła/y::eek:

Widzę, że nie tylko ja mam problem z imieniem, a zawsze twierdziłam że imię dla dziewczynki to mały pikuś wymyśleć:-D.
A tu proszę, zonk.
Lenka baaaardzo mi się podoba, ale szwagierka zarezerwowała.

U nas na początku miała być dziewczynka, milion pomysłów na imię, aż pewnego pięknego dnia, krótko przed Wielkanocą, nagle doszło do objawienia się jajek :)
Z imieniem dla chłopca mieliśmy duuuuuży problem, ale już postanowione, że będzie Leoś :) Mój K. jest "za", ale nie wiedzieć czemu do brzucha zwraca się Bożydar :)
Imię oczywiście wybieraliśmy sami, teść tylko zapytał czy Leon to żart, reszcie się podoba :)

reklama
Ja mam tatę Leona - nie był nigdy szczególnie zadowolony z imienia. Ale może nie trafił w swój czas, bo imię nie było wówczas popularne i źle się kojarzyło. Ale mnie się to imię bardzo podoba i cieszę się, że wraca do łask.

Do góry