reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

reklama
Kurde ja też w próżni chyba.........Julka coraz mniej do mnie przemawia, Lenka za to bardzo, ale reszta nosem kręci, a Tosia pięknie- zawsze mi się podobało, ale Antonina już niekoniecznie i tak długo do długiego nazwiska.......chyba oszaleję............:wściekła/y::eek:

Widzę, że nie tylko ja mam problem z imieniem, a zawsze twierdziłam że imię dla dziewczynki to mały pikuś wymyśleć:-D.
A tu proszę, zonk.
Lenka baaaardzo mi się podoba, ale szwagierka zarezerwowała.

U nas na początku miała być dziewczynka, milion pomysłów na imię, aż pewnego pięknego dnia, krótko przed Wielkanocą, nagle doszło do objawienia się jajek :)
Z imieniem dla chłopca mieliśmy duuuuuży problem, ale już postanowione, że będzie Leoś :) Mój K. jest "za", ale nie wiedzieć czemu do brzucha zwraca się Bożydar :)
Imię oczywiście wybieraliśmy sami, teść tylko zapytał czy Leon to żart, reszcie się podoba :)

reklama
Ja mam tatę Leona - nie był nigdy szczególnie zadowolony z imienia. Ale może nie trafił w swój czas, bo imię nie było wówczas popularne i źle się kojarzyło. Ale mnie się to imię bardzo podoba i cieszę się, że wraca do łask.

Do góry