reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

reklama
Hej.....a u nas dziś burzliwy temat powrócił i CHYBA w ramach kompromisu będzie Julka zamiast Lenki......mnie się też podoba i mężowi i dziewczynkom......ehhhhh......jakie to trudne, no.....:szok::-D

Kinderek u mnie to samo... ech dylematy dylematy. Zosieńka u nas znów na topie. Ja nie wiem jak ktoś za mnie tego nie zrobi to ja chyba nie wybiorę :)
Moja mama by chciała Anię, mi Ania do niej zupełnie nie pasuje, M nie wie co mu się podoba Zosia tak ale Zofia już nie :angry::baffled: Dziadek to wyjeżadza mi z jakimiś Melaniami i Matyldami.
Patrych łazi gada że Kinga Kinga. Ostatnio kupiliśmy sukieneczke a on mnie sie pyta -- dla Kinga??:-):-)

Kinga Michałowi nie pasuje widzę, nawet bardzo, więc dzieciak kochany musi się przestawić na co innego:angry:

Kinderek u mnie to samo... ech dylematy dylematy. Zosieńka u nas znów na topie. Ja nie wiem jak ktoś za mnie tego nie zrobi to ja chyba nie wybiorę :)
Moja mama by chciała Anię, mi Ania do niej zupełnie nie pasuje, M nie wie co mu się podoba Zosia tak ale Zofia już nie :angry::baffled: Dziadek to wyjeżadza mi z jakimiś Melaniami i Matyldami.
Patrych łazi gada że Kinga Kinga. Ostatnio kupiliśmy sukieneczke a on mnie sie pyta -- dla Kinga??:-):-)

Kinga Michałowi nie pasuje widzę, nawet bardzo, więc dzieciak kochany musi się przestawić na co innego:angry:

hahahaha......:-D
:rofl2:Hej....mój ma chrześnicę Julkę, która wczoraj skonczyła 6 lat własnie, a imię nie wybrał jej kto inny tylko wujek A., jeszcze w brzuchu była to gadał Julka, Julka, a za nim jak echo wszyscy dookoła i zamiast Nadii jest Julka......:-D:laugh2:

Widze ze wy jeszcze nie zdecydowane. U mnie na 100% będzie Gabriel Michał. Dziewczynką się podoba a mężowi wszystko jedno co wybiorę bo on twierdzi ze to kobieta chodzi w ciaży później rodzi to dziecko i to ona powinna wybierać imie dla dziecka.

reklama
Widze ze wy jeszcze nie zdecydowane. U mnie na 100% będzie Gabriel Michał. Dziewczynką się podoba a mężowi wszystko jedno co wybiorę bo on twierdzi ze to kobieta chodzi w ciaży później rodzi to dziecko i to ona powinna wybierać imie dla dziecka.
viv ale wyrozumiały mąż

u mnie dzisiaj dcyzja podjęta będzie Natalka:)

Do góry