reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

reklama
Hej.....a u nas dziś burzliwy temat powrócił i CHYBA w ramach kompromisu będzie Julka zamiast Lenki......mnie się też podoba i mężowi i dziewczynkom......ehhhhh......jakie to trudne, no.....:szok::-D

Kinderek u mnie to samo... ech dylematy dylematy. Zosieńka u nas znów na topie. Ja nie wiem jak ktoś za mnie tego nie zrobi to ja chyba nie wybiorę :)
Moja mama by chciała Anię, mi Ania do niej zupełnie nie pasuje, M nie wie co mu się podoba Zosia tak ale Zofia już nie :angry::baffled: Dziadek to wyjeżadza mi z jakimiś Melaniami i Matyldami.
Patrych łazi gada że Kinga Kinga. Ostatnio kupiliśmy sukieneczke a on mnie sie pyta -- dla Kinga??:-):-)

Kinga Michałowi nie pasuje widzę, nawet bardzo, więc dzieciak kochany musi się przestawić na co innego:angry:

Kinderek u mnie to samo... ech dylematy dylematy. Zosieńka u nas znów na topie. Ja nie wiem jak ktoś za mnie tego nie zrobi to ja chyba nie wybiorę :)
Moja mama by chciała Anię, mi Ania do niej zupełnie nie pasuje, M nie wie co mu się podoba Zosia tak ale Zofia już nie :angry::baffled: Dziadek to wyjeżadza mi z jakimiś Melaniami i Matyldami.
Patrych łazi gada że Kinga Kinga. Ostatnio kupiliśmy sukieneczke a on mnie sie pyta -- dla Kinga??:-):-)

Kinga Michałowi nie pasuje widzę, nawet bardzo, więc dzieciak kochany musi się przestawić na co innego:angry:

hahahaha......:-D
:rofl2:Hej....mój ma chrześnicę Julkę, która wczoraj skonczyła 6 lat własnie, a imię nie wybrał jej kto inny tylko wujek A., jeszcze w brzuchu była to gadał Julka, Julka, a za nim jak echo wszyscy dookoła i zamiast Nadii jest Julka......:-D:laugh2:

Widze ze wy jeszcze nie zdecydowane. U mnie na 100% będzie Gabriel Michał. Dziewczynką się podoba a mężowi wszystko jedno co wybiorę bo on twierdzi ze to kobieta chodzi w ciaży później rodzi to dziecko i to ona powinna wybierać imie dla dziecka.

reklama
Widze ze wy jeszcze nie zdecydowane. U mnie na 100% będzie Gabriel Michał. Dziewczynką się podoba a mężowi wszystko jedno co wybiorę bo on twierdzi ze to kobieta chodzi w ciaży później rodzi to dziecko i to ona powinna wybierać imie dla dziecka.
viv ale wyrozumiały mąż

u mnie dzisiaj dcyzja podjęta będzie Natalka:)

Do góry