reklama
Cat Ballou
Fanka BB :)
Kinderek u mnie to samo... ech dylematy dylematy. Zosieńka u nas znów na topie. Ja nie wiem jak ktoś za mnie tego nie zrobi to ja chyba nie wybiorę
Moja mama by chciała Anię, mi Ania do niej zupełnie nie pasuje, M nie wie co mu się podoba Zosia tak ale Zofia już nie Dziadek to wyjeżadza mi z jakimiś Melaniami i Matyldami.
Patrych łazi gada że Kinga Kinga. Ostatnio kupiliśmy sukieneczke a on mnie sie pyta -- dla Kinga??:-):-)
Kinga Michałowi nie pasuje widzę, nawet bardzo, więc dzieciak kochany musi się przestawić na co innego
Moja mama by chciała Anię, mi Ania do niej zupełnie nie pasuje, M nie wie co mu się podoba Zosia tak ale Zofia już nie Dziadek to wyjeżadza mi z jakimiś Melaniami i Matyldami.
Patrych łazi gada że Kinga Kinga. Ostatnio kupiliśmy sukieneczke a on mnie sie pyta -- dla Kinga??:-):-)
Kinga Michałowi nie pasuje widzę, nawet bardzo, więc dzieciak kochany musi się przestawić na co innego
Kinderek u mnie to samo... ech dylematy dylematy. Zosieńka u nas znów na topie. Ja nie wiem jak ktoś za mnie tego nie zrobi to ja chyba nie wybiorę
hahahaha......
Hej....mój ma chrześnicę Julkę, która wczoraj skonczyła 6 lat własnie, a imię nie wybrał jej kto inny tylko wujek A., jeszcze w brzuchu była to gadał Julka, Julka, a za nim jak echo wszyscy dookoła i zamiast Nadii jest Julka......
no mój syn koniecznie chce Julkę mąż Lenkę lub NatalięHej.....a u nas dziś burzliwy temat powrócił i CHYBA w ramach kompromisu będzie Julka zamiast Lenki......mnie się też podoba i mężowi i dziewczynkom......ehhhhh......jakie to trudne, no.....
:-):-):-):-):-):-):-) i bądź tu mądry
no mój syn koniecznie chce Julkę mąż Lenkę lub Natalię
:-):-):-):-):-):-):-) i bądź tu mądry
wykończą mnie.......a najlepsze, ze ja nie znam GRZECZNEJ JULKI .................
wykończą mnie.......a najlepsze, ze ja nie znam GRZECZNEJ JULKI .................
no weź biegaj za takim żywym skarbem
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Ha ha ja też nie ;D mojej kuzynki córka ma na imię Julka i jak wczoraj Maksowi przygrzmociła to ma siniaka na pół czoła
vivienne3
Fanka BB :)
Widze ze wy jeszcze nie zdecydowane. U mnie na 100% będzie Gabriel Michał. Dziewczynką się podoba a mężowi wszystko jedno co wybiorę bo on twierdzi ze to kobieta chodzi w ciaży później rodzi to dziecko i to ona powinna wybierać imie dla dziecka.
reklama
viv ale wyrozumiały mążWidze ze wy jeszcze nie zdecydowane. U mnie na 100% będzie Gabriel Michał. Dziewczynką się podoba a mężowi wszystko jedno co wybiorę bo on twierdzi ze to kobieta chodzi w ciaży później rodzi to dziecko i to ona powinna wybierać imie dla dziecka.
u mnie dzisiaj dcyzja podjęta będzie Natalka