P
pinio25
Gość
kasia--------mój kierownik na tę samą sytuację mówi jeszcze: jeden woli róże a drugi piwo duże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pinio, powiem to, no, ekhm, wiecie komu
Magdalena, no to cho! Wskakuj na inne wątki, a Twoja praca dyplomowa zginie śmiercią naturalną
kasia--------mój kierownik na tę samą sytuację mówi jeszcze: jeden woli róże a drugi piwo duże
moja koleżanka z porodówki ma Rocha, Iwa i Idęmy w rodzinie mamy Rocha , na pocżtku każdy robił duuuuuuuuże oczy i pytał się jak, jak ma na imię ?
teraz wszyscy się przyzwyczaili i nie wyobrażają sobie aby Roch był np. Marcinkiem .
co Ty przyzwyczają sięKoleżanka nie zgodziła się na Rocha. W drodze negocjacji uzgodnili inne imię. Gdy lezała w szpitalu po porodzie mąż poszedł do urzędu i ... zgłosił Rocha. Uważajcie więc :-)
Mój tata i teść nie mogą się do Lidii przyzwyczaić. Teść myli się i mówi Natalka. A mój tata najpierw przypomina sobie jak ma na imię moja kuzynka i w tą metodą dedukcji dochodzi do imienia swojej wnuczki. Może to znak, żeby jednak zmienić imię...