Magdalena Urbaniak
Początkująca w BB
U nas będzie Rysiu Komukolwiek z rodziny mówimy to jakiś dziwny wyraz mają. Moja mam powiedziała mi wprost,że jej sie nie podoba ;/ Co do teściów to nie wiem...ale siostra mojego chłopaka odważyła się wyjść z tekstem, że "robimy krzywdę dziecku". Pytałam się jej o uzasadnienie swojej odpowiedzi, ale nic nie usłyszałam, za to od innych dużo na temat Ryśka Lubicza słyszę ;/Mieszkam na Śląsku to Rysiek kojarzy mi się z wokalistą Dzemu, z Ryśkiem z "Misia" Barei. Po drugie mój chłopak ma Michał to ja w domu będę mieć Misia i Rysia
Z pogarda odbieram te skonsternowane minki rodzinki...na pytanie dlaczego nie np Fabian ( z całym szacunkiem nie chce nikogo urazić) odpowiadam,że mój syn dostanie imię, które będzie się kojarzyło z mężczyzna a nie z pedałem/ cipką. To minki rodzinki rzedną
Dziewczynka miała się nazywać Marcelina, no ale na 80% jesteśmy pewni,że to rasowy facecik pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy, mierzące się z podobna krytyką
Z pogarda odbieram te skonsternowane minki rodzinki...na pytanie dlaczego nie np Fabian ( z całym szacunkiem nie chce nikogo urazić) odpowiadam,że mój syn dostanie imię, które będzie się kojarzyło z mężczyzna a nie z pedałem/ cipką. To minki rodzinki rzedną
Dziewczynka miała się nazywać Marcelina, no ale na 80% jesteśmy pewni,że to rasowy facecik pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy, mierzące się z podobna krytyką