reklama
bejbiszon
Fanka BB :)
No własnie mnie tak naszło kilka dni temu.... bo imię Jagoda strasznie mi się podoba, Mała tak ma mieć i nagle...bbbacchhh.... czy aby Jej nie skrzywdzimy??? no bo teraz ok, w szkole ok, potem też aż tu nagle : Jadę do babci Jagody????
kurde głupieję już chyba od tej zimy albo szukam problemów na siłę :/
edytakornel
Fanka BB :)
Bejbiszonku, mam kuzynkę Jagódkę, i znam kobietę o tym imieniu, bardzo mi się podoba.
Ja też musze zacząć zastanawiać się nad imieniem dla córeczki.
Ja też musze zacząć zastanawiać się nad imieniem dla córeczki.
H
Huuuura
Gość
No własnie mnie tak naszło kilka dni temu.... bo imię Jagoda strasznie mi się podoba, Mała tak ma mieć i nagle...bbbacchhh.... czy aby Jej nie skrzywdzimy??? no bo teraz ok, w szkole ok, potem też aż tu nagle : Jadę do babci Jagody????
JAGODA to bardzo ładne imię. Ślicznie się zdrabnia. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Znam Jagody w różnym wieku- są w porządku.
Wczoraj testowaliśmy rodzinnie imię Emil. Brzuszek stał mi się jeszcze bliższy odkąd mam dla niego "nazwę". Emilek.... fajnie tak o nim mówić. Nawet dziś rano, o zabójczej porze- 5:30- powiedziałam że Emilek nie ma dziś ochoty iść do pracy. EMILEK chyba zostanie. Mówię CHYBA bo Łukasz zostawia sobie jeszcze margines na ewentualną zmianę. Ale ja już jestem przekonana.
reklama