reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

mi się podoba Maciek, mężowi Marcel, a Majka już do brzuszka mówi Wojtuś
przewiduję, że negocjacje będą długie i trudne, ale postaram się być twarda

reklama
Mój Filip mówi że w brzuszku jest Maciuś.
Więc jeśli nic sie nie zmieniło i faktycznie będzie synuś to będzie Maciuś! ;-)

No to ja dzis sie dowiedzilam ze bedzie coreczka :-) zostaje przy swoim typie - Zosia (bardzo prosze o wpisanie na liste :-)). Ciekawe czy tesciowa przypusci szturm bo to imie po mojej mamie a ona kiedys sugerowala zebysmy dali po niej... moze sie obrazic...

My również wybraliśmy imię dla naszego synka, tatuś zaproponował (o dziwo) i maluszek będzie miał na imię Hubert :-) Ja wprawdzie wolałabym żeby był Miłosz ale skoro tatuś wymyślił a siostrzyczki zaakceptowały to niech tak zostanie...

Dorotko, jak znajdziesz chwilkę, to możesz zmienić na liście... :-)

Fajnie Hubert :) mnie się podoba bardzo. U nas jakieś kurde zawirowanie, bo mojemu T. nagle się odwiedział Aleksander i muszę prowadzić delikatną, cichą wojnę- bo na niego jak się za bardzo naciska to wtedy idzie w zaparte i się napina. Dlatego muszę metodą małych kroczków znowu go przekonać. Bo i ze mnie uparta sztuka!:-D

Dziewczyny ja tocze wojne z mezem...zupelnie nie mozemy sie zgodzic co do imienia...Dla dziewczynki Julka(choc moj typ to Mia ale maz sie nie chce zgodzic, za to mi sie bardzo podoba:() a dla chlopca niestety nic nam sie wspolnie nie podoba:((((

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry