reklama
mamaOskarka
Fanka BB :)
No u mnie po prostu Oskar ;-)
malamrowka1100
Fanka BB :)
No to chyba będzie Krzyś, co ma tatusia Kubusia
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
myślę nad imieniem;/ masakra totalny mętlik w głowie strasznie trudna decyzja
Michał, Filip czy Gracjan??????????????????????????????????????????????????????????
Michał, Filip czy Gracjan??????????????????????????????????????????????????????????
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
U nas wahaliśmy się między Piotrusiem i Maciusiem a dzisiaj doszedł jeszcze Tomek i nie mamy zielonego pojęcia jakie imię dać Maciusia każdy nam odradza bo ponoć są niedobre itd. jak nic nie wymyślimy to po porodzie nadamy imię jak zobaczymy Małego :-)
Asienka, widzę, że ulegasz presji otoczenia. W pewnym sensie Cię rozumiem, ale z drugiej strony to Twoje dziecko i masz prawo do dowolnego wyboru. Nawet ja już się przyzwyczaiłam, że nosisz Michasia, więc skąd ten opór otoczenia? )) Ale wiem, wiem, każdy zawsze musi wsadzić swoje 3 grosze i być mądrzejszy
Jeśli i ja miałabym dołożyć się do tego, to Michał i Filip są super. Jedynie Gracjan budzi u mnie takie niemęskie skojarzenie - delikatny, metroseksualny, z manicure i kosmetyczką większą niż moja Nie wiem też jak się zdrabnia takie imię. Prawdą jednak jest, że kiedy kogoś poznajemy jego imię przywiera do tej osoby i wszelkie skojarzenia idą w odstawkę. Cokolwiek więc wybierzesz, będzie dobrze
Jeśli i ja miałabym dołożyć się do tego, to Michał i Filip są super. Jedynie Gracjan budzi u mnie takie niemęskie skojarzenie - delikatny, metroseksualny, z manicure i kosmetyczką większą niż moja Nie wiem też jak się zdrabnia takie imię. Prawdą jednak jest, że kiedy kogoś poznajemy jego imię przywiera do tej osoby i wszelkie skojarzenia idą w odstawkę. Cokolwiek więc wybierzesz, będzie dobrze
reklama
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
Mła masz rację w 100% zawsze miałam problem z akceptacją siebie i tak samo jest z decyzjami jeśli tylko ktoś skrytykuję mój wybór to zaczynam wątpić w słuszność swojej decyzji, wahać się itd. muszę z tym walczyć choć czasem nie mam po prostu sił bo to silniejsze ode mnie;/ musiałam się wyżalić ehh bez łez się nie obejdzie