reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla dzieci

witam lipcoweczki :) marthusia w pl juz chyba nie ma problemu z zarejestrowaniem imion obcojezycznych.Siostra moja 6 lat temu urodzila w polsce syna i nazwala go Raul.nie bylo zadnego problemu z zarejestrowaniem tego imienia ;) pozdrawiam...

reklama
kasiu my dlugo w naszej rodzinie sie nie moglismy przyzwyczaic do tego imienia :) siostra moja tez nie byla bardzo zachwycona ale ulegla mezowi(z ktorym dzis niestety nie jest)ale i tak jak mieszkala w polsce to wiekszosc osob dziwnie reagowalo na takie imie jak Raul,tu w de imie to nie budzi zadnego zdziwienia ;D pozdrawiam

wszystkie imiona sa ładne na swój sposób, ale nazywanie dzieci po aktualnych bohaterach seriali, telenoweli nigdy mi sie nie będzie podobać.

Ja nadal nie wiem jakie imiona wybrać.Dla dziewczynki ustaliliśmy Zuzanna albo Natalia,ale to jeszcze nie na 100%.Mój mąż dla synka bardzo chce imię Jan,ale ja nie jestem przekonana...

Ja chciałabym żeby moja córeczka miała na imię Amira
A chłopczyk może Patryczek
Mój mąż pochodzi z Indii na chłopczyka ma inna koncepcje ale nie wiem jak to się pisze hahahaha

:Dwitam was !!!!! POniewaz moj chlopak jest z POrtugalii i mieszkamy a Anglii chcemy wybrac imie ktore tak samo bedzie sie wymawialo w trzech jezykach tj. portugalskim , angilelskim i polskim. Dla dziewczynki myslimy o Weronice lub Izabelli ( Isabella), ale mamy problem dla chlopca - jakies sugestie?????? np . moze Aleksander ( Alex) - calkiem fajne. Co wy na to?

reklama
Alex, czemu nie:)my myslimy o Maksymilianie, wiec to tez moze byc rozwiazanie dla Was, bo moze byc Max no nie?

Do góry