reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla dzieci

taaak, te imiona to chyba az za bardzo orginalne..
a mi coraz bardziej podoba sie imie Maksymilian, jak dla chlopca:)

reklama
Max..... w sumie ciekawie. Mi chodzi po głowie Artur, Paweł, Adam.... żeby nie było trudności jak bedzie duży, np. : Panie Dyrektorze Maxie?? nie...... może Panie Dyrektorze Maksymilianie?? chyba tez nie.....jak by to było już w dorosłym życiu? Nie spotkałam dorosłego Maxa. Spotkałyście takich?

ja tez nie spotkałam, co nie zmienia faktu, ze imie mi sie podoba. wiec jak narazie dla dziewczynki Oliwia, dla chlopca Maksymilian:)
a moze wystarczy panie dyrektorze?:)

Panie Maxie? chyba kwestia przyzwyczajenia, chociaż czasem co dobre dla chłopczyka to nie zawsze dla dorosłego. Oliwia-podoba mi się. Jeszcze czegoś poszukam, może wpadnie w ucho coś ciekawego.
podobają mi się imiona rosyjskie: Nadia. Natasza itp. takie melodyjne.

ja jak juz kiedys pisalam na drugie imie mam Katja:)i czasami zastanawiam sie nad obcojezycznymi imionami, ale z drugiej strony moze byc pozniej problem z zarejestrowaniem.

nie tylko w mniejszych, moi rodzice w duzym miescie jakim jest Poznan mieli problem z zatwierdzeniem mojego drugiego imienia. ale byc moze dlatego, ze bylo to juz 20 lat temu, jak jest teraz niestety nie wiem.

Witajcie lipcoweczki ;)ja z sierpniowek pozdrawiam was wszystkie ;) Marthusia skoro masz tak na drugie to jak bedzie chlopiec daj Kajetan KAJTEK :laugh: LADNE CO?

reklama
A i owszem spotkalam doroslego Maksa nawet kilku , cudowni ludzie , moj syn , jesli to bedzie syn jak juz wczesniej pisalam bedzie na 100 Maksymilianem ;D

Do góry