reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla dzieci

taaak, te imiona to chyba az za bardzo orginalne..
a mi coraz bardziej podoba sie imie Maksymilian, jak dla chlopca:)

reklama
Max..... w sumie ciekawie. Mi chodzi po głowie Artur, Paweł, Adam.... żeby nie było trudności jak bedzie duży, np. : Panie Dyrektorze Maxie?? nie...... może Panie Dyrektorze Maksymilianie?? chyba tez nie.....jak by to było już w dorosłym życiu? Nie spotkałam dorosłego Maxa. Spotkałyście takich?

ja tez nie spotkałam, co nie zmienia faktu, ze imie mi sie podoba. wiec jak narazie dla dziewczynki Oliwia, dla chlopca Maksymilian:)
a moze wystarczy panie dyrektorze?:)

Panie Maxie? chyba kwestia przyzwyczajenia, chociaż czasem co dobre dla chłopczyka to nie zawsze dla dorosłego. Oliwia-podoba mi się. Jeszcze czegoś poszukam, może wpadnie w ucho coś ciekawego.
podobają mi się imiona rosyjskie: Nadia. Natasza itp. takie melodyjne.

ja jak juz kiedys pisalam na drugie imie mam Katja:)i czasami zastanawiam sie nad obcojezycznymi imionami, ale z drugiej strony moze byc pozniej problem z zarejestrowaniem.

nie tylko w mniejszych, moi rodzice w duzym miescie jakim jest Poznan mieli problem z zatwierdzeniem mojego drugiego imienia. ale byc moze dlatego, ze bylo to juz 20 lat temu, jak jest teraz niestety nie wiem.

Witajcie lipcoweczki ;)ja z sierpniowek pozdrawiam was wszystkie ;) Marthusia skoro masz tak na drugie to jak bedzie chlopiec daj Kajetan KAJTEK :laugh: LADNE CO?

reklama
A i owszem spotkalam doroslego Maksa nawet kilku , cudowni ludzie , moj syn , jesli to bedzie syn jak juz wczesniej pisalam bedzie na 100 Maksymilianem ;D

Do góry