reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla dzieci

cześć :)
widzę, że jeżeli urodzikmy chłopców to będzie dużo Antków :)
Jeżeli moja kruszyka będzie chłopcem to otzryma imię Antoni Hubert lub Hubert Antoni co do kolejności to jeszcze nie zdecydowaliśmi, dziewczynka będzie mieć na imię Julianna Maria :)

reklama
My drugie imiona nadajemy po dziadkach.
Jest więc Amelia Maria (po mojej mamie), i będzie Antoni Piotr (po ojcu męża).
Reszta dziadków musi troszkę poczekać na swoją kolejkę ;-)

my chyba pozostaniemy na jednym imieniu , w rodzinie mojego meza nie ma tradycji nadawania dwoch imion ....mamy czas .....jeszcze zobaczymy

a ja rowniez chcialabym dac dwa imiona, ale juzzupelnie nie wiem jakie,a z Wojtkiem nie mozemy dojsc do porozumienia w tej sprawie.

Julianna bardzo ładnie, ale tyle teraz naokoło Julek...... sama nie wiem. Nie chciałabym, żeby było jak u mnie w klasie 5 Ew

no właśnie.....
ostatnio wpadło mi w ucho imię Sabina-dawne i zapomniane. Zupełnie nie mam w otoczeniu małych Sabinek.

nie wiem dlaczego ale Sabina wogole mi sie nie podoba , nic a nic ale to kwestia gustu mnie moze sie nie podobac innym jak najbardziej
kolezanka ma malego Antosia , super chlopaczek , a inna z kolei malego Ignasia tez ladnie ;)

hmm..Sabina, mi jakos tez sie nie podoba, ale to tylko i wylacznie wybor i kwestia gustu rodzicow.:)

reklama
ale Sabina napewno niespotykane, co do gustu to rzeczywiście, nie am co dyskutować. Chociaż z drugiej strony cena oryginalności jest czasem wysoka, jak np. imiona dzieci Państwa Wiśniewskich M.M. -tak nam wszystkim dobrze znane

Do góry