reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla dzieci

Jak narazie nie znam jeszcze płci malenstwa...za kazdym razem na USG lekarz nie moze sie zdecydowac.Dla chlopca mamy imie wymyslone jeszcze zanim doszlo do poczecia..napewno bedzie Brian..a z imieniem dla dziewczynki jest troche wiekszy problem..myslimy o Noemi..albo Viktorii...jeszcze zostalo kilka miesiecy na myslenie:)Pozdrawiam!!!

reklama
Oh jak ja dwano na ten wtek nie zagladalam! KajuMaju, tak jak Ola powiedziala mi nie chodzilo o to ze w polsce imie Oliwer jest popularne tylko tu gdzie mieszkam(Niemcy)! To imie jest naprawde bardzo ladne!
Iwonko a ty mieszkasz w polsce??? Imie Noemi bardzo mi sie podoba i podobalo jak je pierwszy raz uslyszalam w szwajcarji! Ja oczekuje chlopca wiec to imie odpada! Pytam gdzie mieszkasz bo wiem ze dziewczyny maja problem z zarejestrowaniem w polsce dziecka z niepolskim imieniem!

:)Od dwóch tygodni mieszkam w Galway w Irladndii i to tutaj przyjdzie na świat nasze maleństwo:):)Też slyszalam ze w Polsce robią problemy z zapisem imion w USC..tyle ze Noemi to imie biblijne..wiec chyba bylo by ok..gorzej z Brianem...pewno trzebaby bylo wpisac Brajan..a wedlug mnie taka spolszczona wersja to juz nie to samo..na szczescie problem przestał mnie dotyczyc :):) ;D Pozdrawiam!!!

dawno mnie nie bylo....:)...jak tam mamuski wasze malenstwa...Kilka dni temu kupilismy naszej NOEMI pozytywke..teraz kilka razy dziennie przykladam ja do brzucha i puszczam ja malej...chyba jej sie podoba bo zaczyna kopac:) no i jak sie urodzi bedzie miala juz swoja melodie..czytalam ze to uspokaja dziecko...:):)pozdrawiam

Iwonko to jest ciekawe ze mieszkasz w Irlandii! Jak masz ochote to napisz cos wiecej o sobie na watku "moze cos o nas" ! Ile masz lat, jak to sie stalo ze tam zamieszkalas itd... Mamy juz mamuski z Danii, Szwajcarji,Niemiec, Ameryki no i teraz ty! To fajnie ze wszystkie nas ciagnie jednak do polskich pogaduszek a jeszcze fajniej ze wszystkie jestesmy w tym samym stanie!!! CIAZA!!!!

Jestesmy swiatowe kobitki :)

A jesli chodzi o imie to chyba sie zdecydowalam na : NIKOLAS

poprosze o dopisanie do listy tylko narazie olowkiem , no bo nigdy nic nie wiadomo ............

Co sadzicie na temat tego imienia ? Latwo sie daje przetlumaczyc na polski , bo to poprostu Mikolaj . Miko :)

A nazwisko mamy Czerwosz . To chyba sie dobrze komponuje , hm ?

reklama
No i niestety imię dla naszego synka nadal nie wybrane....mój tata strasznie nie chce Oliwierka,mój mąż wymyślił teraz Julianka no i nie wiem juz zupełnie jak w końcu pozostanie...chyba muszę to dobrze przemyśleć! Daję sobie maximum miesiąc bo juz sama nie wiem jak do brzuszka mam mówić ;)

Do góry