reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię?

a sądzicie że jakie imię się da dziecku to będzie miało taki charakter?np.moję imię i opis pasują do mnie.I u innych znajomych też to pasuje :) może warto popatrzeć wcześniej na znaczenia ;)

reklama
ja mam nadzieję, że wybór imienia nie wpływa na charakter, bo ostatnio podoba mi sie MAJA, a mam kolezankę o tym imieniu i pomimo ze bardzo bardzo ją lubie, to nie chciałabym aby moja córka była taka jak ona

Mnie się podoba Konstanty ze wzgledu raczej na zdrobnienie Kostek albo Kostuś, śliczne takie i słodkie jak nie wiem co  ;D

Jeśli będzie chłopiec to wymysliłam Franka albo Antosia, ale na razie nie mówie głośno mężowi, bo może mi się jeszcze zmienić.

Ja miałam 3 pradziadków Franków, a mój mąż dziadka.

Acha, jeszcze Jasiu mi się podoba, ale teść to Jan, więc odpada.

klementynko a czyje to propozycje ? pamiętaj że to Ty nosisz dziecko pod sercem,odmawiasz sobie wielu rzeczy i co by nie mówić jest dużo mało przyjemnych stron ciąży (żylaki,zmęczenie,rozstępy itp) więc to Ty masz prawo wyboru imienia inni mogą jedynie sugerować co im się podoba ;)

reklama
Do góry