reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię?

reklama
Mnie pokazała sie dziewczynka a już w domu mam jedną, więc do tzrech razy sztuka :)KOCHANE KOBIETKI nie załamujcie się leżeniem już Wam mało czasu zostało do leniuchowania a potem będziecie marzyć o położeniu się na chwilę. ja tak miałam z pierwszą dzidzia leżałam 8 miesięcy  a po trzech tygodniach po porodzie marzyłam o położeniu się , Więc głowa do góry! :)
DZIEWCZYNKA

Syja gratuluję Juleńki!
Ja też ostatnio dowiedziałam się, że mam Wiktorię,mam z kolei troszkę ciuszków po siostrzenicy,która ma roczek ;)
pozdrawiam Justyna

No to będziesz mogła założyć w domu prywatną ligę kobiet :) Gratulacje!!!

gpc5_6.jpg

jakie dostojne imię :) Konstanty :)
ściągnęłam Ci co ono oznacza :) miłego czytania :)

Pochodzenie: łacińskie
Znaczenie: niezmienny, stały
Liczba: 4
Znak zodiaku: koziorożec
Planeta: saturn
Imieniny: 17- luty, 11- marzec, 26- sierpień, 30- listopad

Jeśli chcesz zdobyć serce Konstantego, na nic błyskotliwe gry i sprawdzone reguły flirtu - jasność celów i szczerość są twoim atutem. Pomimo gorącego temperamentu i skłonności do dobrej zabawy, mężczyzna ów ani na chwilę nie wyłącza swego analitycznego umysłu. Niczym doskonały naukowiec przeżywa swoje życie poprzez pryzmat porównań i podsumowań. I byłby może sztywnym nudziarzem, gdyby nie ogromny wdzięk osobisty i skłonność (od czasu do czasu) do szaleństw.

reklama
Do góry