reklama
klementynka
Fanka BB :)
Osiołkowi w żłoby dano....
Jakby były trzy imiona do wyboru, to by nie było problemu... W końcu z rozpaczy nazwę go ONUFRY
Jakby były trzy imiona do wyboru, to by nie było problemu... W końcu z rozpaczy nazwę go ONUFRY
Hej. My się zdecydowalismy na Jonatan. Znamy dwóch Jonatanów, młodego i starego i w obu wersjach ładnie sie " nosi" imię. Poza tym podoba nam sie biblijny pierwowzór, Jonatan, najlepszy przyjaciel Dawida, ten, co to mu oddał swoje ubranie i ratował przed własnym ojcem..a ja dodatkowo mam sentyment do Astrid Lindgren i " Braci Lwie serce", gdzie Jonatan jest tez i to przewspaniały, rycerski, wzór dla chłopaków. Trzech synków- Maciej, Dawid i Jonatan..a jak dzidzius zrobi numer i będzie dziewczynką to będzie Magdalena...
no Magdalena..bardzo ładnie :laugh: :laugh: :laugh:
Jonatan...szczerze mówiąc w Polsce nie słyszałam jeszcze... w Niemczech, Anglii tak, ale tam się inaczej wymawia....tak czy inaczej ładne imię
mi się jeszcze ostatnio MARCEL spodobał, ale już sama nie wiem jak to nasze dzieciatko będzie miało na imię....uffff
Jonatan...szczerze mówiąc w Polsce nie słyszałam jeszcze... w Niemczech, Anglii tak, ale tam się inaczej wymawia....tak czy inaczej ładne imię
mi się jeszcze ostatnio MARCEL spodobał, ale już sama nie wiem jak to nasze dzieciatko będzie miało na imię....uffff
klementynka
Fanka BB :)
Już mi się Szymonek odwidział. Zwariuję zaraz : ;D : ;D
Teraz maglujemy Witka.
Łomatko.
Teraz maglujemy Witka.
Łomatko.
Pycha
mama Mai i Marty
My to juz przestalismy rozmawiac na temat imienia, bo ja z moim niezdecydowaniem, to codziennie wymyślam inne.
Ja się dowiemy czy to chłopiec czy dziewczynka, to moze cos zdecydujemy.
Ja się dowiemy czy to chłopiec czy dziewczynka, to moze cos zdecydujemy.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Ja też ostatnio myslę o Franku. Tylko ,że mi się podoba FRANEK, a FRANCISZEK to juz nie za bardzo.