reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię?

reklama
Dziękuję Wam!! Mój mąż jeszcze o niczym nie wie, wróci z pracy dopiero za 1,5h i będzie miał niespodziankę. ;D
Pycha ja też myślałam , że dzisiaj nic nie zobaczę, ale pan doktor był bardzo cierpliwy i usg trwało z 15min. Policzyliśmy maluchowi paluszki, sprawdziliśmy kręgosłup, serduszko, i dopiero potem dzidzia obróciła się na chwilkę przodem. :)

eg16 gratuluję zdrowego syneczka !!!
geddes542.jpg

Dołączam się do gratulacji!!!!! A czy zauważyłyście,że na liście jest więcej chłopców? Teraz bardzo brakuje nam Klementynki,która by to wszystko uporządkowała.

a ja skoro już taka passa trwa na chłopców to wyrażam skryte życzenie o chłopca :)
Anium widzę że preferujesz tradycyjny model rodzinny,chciałabyś parkę :), a trzecie do wyboru? ;)

Wiesz jak wyszłam z mąż to na początku wcale nie myslałam o dzieciach ale poźniej moja siostra urodziła i mnie to sie spodobało.
Później mówiłam, że zostanę przy jednym i może by tak było ale mój mąż zrobił mi niespodziankę i teraz jak urodzi sie chłopczyk to kto wie może i spróbuję trzeci raz :laugh:

Ciesze sie ze wam humorki dopisuja i myslicie o kolejnych dzidziach.Ja podzisiejszej wizycie u gina marze tylko o donoszeniu MALEGO BAKA do 37tyg ciazy.

reklama
Anulka kochana nie pozwolimy żebyś się smuciła,tak tu sobie piszemy żeby właśnie lepiej się czuć,ja też mam zagrożoną ciążę i muszę leżeć :( ale jak nie będziemy się poddawać to będzie ok.Najważniejsze to nie wylądować w szpitalu,bo tam to depreche można naprawdę złapać. Więc choć troszkę się uśmiechnij.

Do góry