reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Eg gratuluję Adasia!!!
Moja dzidzia była dziś bardzo wstydliwa, bo nie pokazała si ez tej strony co trzeba. A tak bardzo chcielismy znać płeć.
Moja dzidzia była dziś bardzo wstydliwa, bo nie pokazała si ez tej strony co trzeba. A tak bardzo chcielismy znać płeć.
Dziękuję Wam!! Mój mąż jeszcze o niczym nie wie, wróci z pracy dopiero za 1,5h i będzie miał niespodziankę. ;D
Pycha ja też myślałam , że dzisiaj nic nie zobaczę, ale pan doktor był bardzo cierpliwy i usg trwało z 15min. Policzyliśmy maluchowi paluszki, sprawdziliśmy kręgosłup, serduszko, i dopiero potem dzidzia obróciła się na chwilkę przodem.
Pycha ja też myślałam , że dzisiaj nic nie zobaczę, ale pan doktor był bardzo cierpliwy i usg trwało z 15min. Policzyliśmy maluchowi paluszki, sprawdziliśmy kręgosłup, serduszko, i dopiero potem dzidzia obróciła się na chwilkę przodem.
Wiesz jak wyszłam z mąż to na początku wcale nie myslałam o dzieciach ale poźniej moja siostra urodziła i mnie to sie spodobało.
Później mówiłam, że zostanę przy jednym i może by tak było ale mój mąż zrobił mi niespodziankę i teraz jak urodzi sie chłopczyk to kto wie może i spróbuję trzeci raz :laugh:
Później mówiłam, że zostanę przy jednym i może by tak było ale mój mąż zrobił mi niespodziankę i teraz jak urodzi sie chłopczyk to kto wie może i spróbuję trzeci raz :laugh:
reklama
Anulka kochana nie pozwolimy żebyś się smuciła,tak tu sobie piszemy żeby właśnie lepiej się czuć,ja też mam zagrożoną ciążę i muszę leżeć ale jak nie będziemy się poddawać to będzie ok.Najważniejsze to nie wylądować w szpitalu,bo tam to depreche można naprawdę złapać. Więc choć troszkę się uśmiechnij.