reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla Maluszka :)

No ale dziewczyny, to nie jest wybór cholernego jogurtu, tylko imienia dla dziecka na CAŁE ŻYCIE... Nic dziwnego, że jest to trudne :-D
swieta racja wybor strasznie trudny tez nie moglam sie zdecydowac bo z chlopiecych imion podoba mi sie tylko Dominik(jednego juz mam a Dominik junior jakos do mnie nie przemawialo) i wybralam Oskar-ale czy bedzie do konca zobaczymy jak narazie moj malzonek nawet nie pamieta jakie imie i "bobo" go nazywa:wściekła/y:

reklama
Ja tez jeszcze nie jestem zdecydowana. Jak na razie na liście mam: Zuzia, Eliza, Blanka, Karinka ,Matylda, Emilia i Klara. Kompletnie nie mam pojecia któro imię wybrać. Ech trudna decyzja...

Ja się nie udzielam na majówkach , ale też nie mamy jeszcze imienia wybranego dla córeczki. Mamy trzy typy na razie ale nie możemy się zdecydować i śmiejemy się że nazwiemy chyba dopiero jak ją zobaczymy na porodówce ;-)

No moj R chyba powoli się oswaja:)

mowie mu ze nie gadam do dziecka bo nie wiem jak sie do niego zwracac.. a on na to no jak to nie wiesz?? "Maciek"

wiec chyba go przekonałam hihihi
i niech tak zostanie :)

reklama
Do góry