reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla Maluszka :)

Ja myślę, że siostrze będzie miło :tak:
A wiadomo, że maluszek będzie nazywany pieszczotliwie i raczej nikt pełnym imieniem nie będzie się zwracał przez pierwsze lata.

reklama
Hmmmm no nie bardzo:-( mieszkamy z siostrą w jednym domu:-) każda na innym piętrze ale jednak codziennie sie widzimy...będę wołać małą, a reagować będzie sis hehehe

dlategoi nie chcę sie zgodzic na Jacka juniora - będę wołać, a reagować nie będzie żaden, bo jak wda się w tatusia, to obydwaj będą twierdzić, że myśleli że chodzi o tego drugiego:-D

u nas na razie na pierwszym miejscu Krzysztof Jacek, ale jeszcze ostatecznie nie ustalone... ja próbuję przeforsować Grzegorza, Roberta lub Piotra, a J. Antoniego lub Leona... nijak sie nie dogadamy, zwłaszcza ze dla pierwszego dziecięcia mieliśmy Andrzeja, ale Zosi urodziny są w Andrzejki i jakoś tak nam teraz nie leży, żeby jedno miało urodziny a drugie imieniny w tym samym dniu...

Siostrze na pewno byłoby miło ale ale do niej wszyscy mówią Pati.....u mnie np Patusia czy Patunia nie przejdzie nawet dla maluszka więc naprawde odpada:)

Witajcie! :) Ja swojego synka (4-letniego już teraz), nazwałam Kacperek. Wszystkim dość pasuje, jeśli chodzi o zdrobnienia, to przyjęło się Kabi 9od różowego gumisia) :)

Fajne.
My pewnie na dobre zaczniemy rozmowy jak poznamy płeć.
Liczę, że to będzie jutro.
Na razie stanęło na Blance i Iwo.
Ale poszło tak gładko, że aż mam niedosyt :sorry2:

reklama
Do góry