Witam :-) A Ja zastanawiam się nad trzema imionami dla chłopca Marcel , Hubert , Filip. Z tym, że mam już synka Kacpra więc Kacper i Marcel to można sobie język połamać, ale bardzo mi się Marcel podoba, pomóżcie jakie byście wybrali ??? Pozdrawiam
reklama
madziula180
wrześniowa mamusia
kasiula ja bym wybrala Marcel ale tylko ze wzgledu ze pozostale 2 imiona sa juz u nas w rodzinie wiec troche nie wypada. ale wszystkie 3 sa fajne wiec ktore wybierzesz to i tak bedzie fajne. MARCEL jest najladniejsze i nie jest az tak ciezkie do wymowienia- są bardziej wymyslne :-)
Jednak będzie Marcel Jakoś wszyscy się już do niego przyzwyczailiśmy i nawet Kacper jak gada do brzuszka to mówi "Marcelek" Pozdrawiam
fanaberia
Zaciekawiona BB
Witajcie,
u mnie do wyjścia szykuje się dziewuszka, będzie: Nina Zofia
u mnie do wyjścia szykuje się dziewuszka, będzie: Nina Zofia
reklama
Marcel - super! Bardzo ładne imię, proste a jednak ciekawe i nadal chyba rzadko spotykane.
Któraś z was pisała o Lenie... Ślicznie.
Nadia, także bardzo ładne i moja córeczka miałaby pewnie tak na imię, gdyby to była córeczka;-)
Dla dziewczynki podoba mi się także Kaja, Maja, Iga, Pola. O tak! Pola to niedawne odkrycie i bardzo, bardzo mi się podoba! Niemniej u mnie chłopczyk rośnie i nadal bezimienny, bo jakoś dla chłopców jest mniej ładnych, krótkich, prostych imion...
Któraś z was pisała o Lenie... Ślicznie.
Nadia, także bardzo ładne i moja córeczka miałaby pewnie tak na imię, gdyby to była córeczka;-)
Dla dziewczynki podoba mi się także Kaja, Maja, Iga, Pola. O tak! Pola to niedawne odkrycie i bardzo, bardzo mi się podoba! Niemniej u mnie chłopczyk rośnie i nadal bezimienny, bo jakoś dla chłopców jest mniej ładnych, krótkich, prostych imion...
Podziel się: