my mamy jeszcze duzo czasu na ustalenie imienia naszego skarbusia, nie znamy jeszcze plci nawet mi się bardzo podoba imie gustaw albo antek, ale tata nie jest zachwycony chce maksymiliana, ale ja się w zyciu na cos takiego nie zgodze przed nami dlga walka i jeszcze pewnie tysiac razy zmienimy zdanie. mam jednak problem z imieniem dla dziewczynki, żadne mi się jakos szczególnie nie podoba… ewentualnie julka, ale teraz julek pełno wszedzie…
reklama
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Mój synuś ma na imię Nikodem więc dla mnie to imię a dla dziewczynki to śliczne jest Laura.
Wybralabym z tych co podalas Nikodem i WIktor dla syna jak juz, aledla swego syna dam Natan lub Nataniel,a dziewczynce dam nastepnej ZuziaWitam serdecznie, zastanawiamy się z mężem nad imieniem dla naszego maleństwa, nie wiemy jeszcze czy to będzie dziewczynka czy chłopiec. Które z tych imion Wam się podobają?
:-)
Dla dziewczynki: Nina, Laura, Nikola, Klara, Łucja.
Dla chłopca: Nikodem, Wiktor, Leon, Bruno, Piotr.
lucin@
Mama Ali i Krzysia
Hejka! Ja mam nadzieję, że będzie dziewczynka i wtedy będzie Lilia To raczej juz postanowione, ponieważ mężowi również się podoba
Ale jak (tfu tfu, żart oczywiście, bo będę równie szczęśliwa ), będzie chłopiec to jestem w kropce! ŻADNE IMIĘ NIE PODOBA MI SIĘ W 100%
Mam propozycje, ale jak sama je czytam to mi sie całkiem chłopców odechciewa
Hubert, Iwo, Euzebiusz, Maksymilian, Oleg...
Najbardziej względne wydają mi się jednak dwa inne imiona: Samuel i Aleksander, ale nie mogę tak dać chłopcu na imię, gdyż będzie miał na nazwisko Radtke: Samuel Radtke, Aleksander Radtke - źle brzmi
Co o tym myślicie?
Ale jak (tfu tfu, żart oczywiście, bo będę równie szczęśliwa ), będzie chłopiec to jestem w kropce! ŻADNE IMIĘ NIE PODOBA MI SIĘ W 100%
Mam propozycje, ale jak sama je czytam to mi sie całkiem chłopców odechciewa
Hubert, Iwo, Euzebiusz, Maksymilian, Oleg...
Najbardziej względne wydają mi się jednak dwa inne imiona: Samuel i Aleksander, ale nie mogę tak dać chłopcu na imię, gdyż będzie miał na nazwisko Radtke: Samuel Radtke, Aleksander Radtke - źle brzmi
Co o tym myślicie?
reklama
Podziel się: