ja bym wybrała piotra i łucję bo bardzo podobają mi się te imiona.napisz po narodzinach maleństwa jakie wybraliście imię.ja będąc w ciąży nie wiedziąłam czy b ęde mieć chłopca czy dziewczynkę(po prostu chcieliśmy mieć niespodziankę).miał być kuba a córcia jagoda.jak urodziłam moją malutką i spytała się pilęgniarka zaraz po porodzie jakie imię wybrałam marysię.po prostu coś mnie naszło bym tak dała na imię.pozdrawiam.a na drugie ma katarzyna.:-)
reklama
A Ja wybralabym Nikodema -sama dam swojemu synkowi tak na imie
i Nina sliczne i nie obstukane
i Nina sliczne i nie obstukane
A mnie mój mąż wprowadził w błąd - nasza córeczka miała się nazywać Kinga, jednak po jakimś miesiącu od wizyty w urzędzie okazało się, że.... jest Katarzynką. Mąż stwierdził, że zapomniał imienia, o którym rozmawialiśmy setki razy. No i jest Kasia.
niezla mialas niespodzianke
M
mamu$ia
Gość
Dla dziewczynki Nina i Nikola, a dla chłopca żadne z tych nie uważam, że są brzydkie, ale miałam taki dylemat jakie wybrać imie dla mojego syna, że tylko Szymon mi sie spodobało
M
mamu$ia
Gość
Dla chłopca Szymon, a dla dziewczynki Martynka:-) Choć z żeńskich imon podoba mi sie jeszcze Kinga, Nikola, Liliana, Iza, Patrycja, a z męskich Łukasz:-)
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Nikola lub Nikodem, te imiona bardzo mi sie podobają!
pipilotta87
Zaciekawiona BB
Laura i Nikodem
Ale daj znać co w końcu wybrałaś
Pozdrawiam
Ale daj znać co w końcu wybrałaś
Pozdrawiam
reklama
Podziel się: