reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dzidziulki

Kamilala, wycudowała chłopczyka- kacperka. zresztą niezły z niego numerek, całkiem jak mamusia:-D

a tatuś po prostu nie miał wyjścia, choć chyba całe szczęście, że się jakoś trzymał i nie fajtnął mamie - to dopiero by było!

Chociaz tatuś będzie pamiętał, kiedy żona mu zmajstrowała syneczka:-):-)

reklama
Boze dziewczyny ja juz musze urodzic bo zwariuje!!!!!!!!!!!! Pawłowi znowu zmienila sie koncepcja:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Miala byc Lena a wczoraj ogladał film z Kalina Jedrusik i zdecydowal ze bedzie Kalina...........:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: normlanie chyba go powiesze:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Tynka, olej go...już za późno na zmienianie imienia bo dziecko będzie się stresować.....a Lenka to takie słodkie, ciepłe imię....

tynka, jakbym widziała moją Olę i Krzyśka. :baffled: Ja już sobie dałam spokój z nerwami i po prostu czekam na akt urodzenia- wtedy będę pewna jak moja córcia ma na imię;-)

Nie no tylko tyle, że faktycznie można się zdenerwować, a na końcu uśmiać. Faktycznie Pomysłowy Dobromir z twojego męża:-D

reklama
To chyba przez to ze teraz mamy tylko jeden komputer podlaczony i jak ja go okupuje to biedaczek nie moze sobie pograc i z nudow ma chyba te wszystkie nowe wizje;-) :-D :-D

Do góry