reklama
kamila1983
Fanka BB :)
no przy tabsach systematycznosc najwazniejsza ale zawsze zostaje ta 0,01%
wyłaniam się zza krzaczora (roni)
i oświadczam, że jestem oburzona
dzięki za podsumowanie mojej wyobraźni jeśli chodzi o nazywanie dziecka "brak wyobraźni" (..aenye);-)
u mnie dziewuszka będzie Sara i koniec kropka
wkurza mnie, że ludzie tak psiaki nazywają no ale cóż poradze (za płotem mam psa Filipa, Bartka, Kacpra, suke Sare, Brunke itd w du....to mam mi się podoba innym nie musi
nie no żartuje of corse fajna była ta dyskusja
mi się strasznie imiona rosyjskie (za wyjątkiem chyba tylko Anastazji) nie podobają oj bardzooooooo a już tatiana, blanka, natasza(wiem, że to od anastazji ale w tej formie jest straszne) fujjj....a męskie są przeokropne
to tyle na temat mojego gustu lub jak kto woli bezguścia jeśli chodzi o imiona
i oświadczam, że jestem oburzona
dzięki za podsumowanie mojej wyobraźni jeśli chodzi o nazywanie dziecka "brak wyobraźni" (..aenye);-)
u mnie dziewuszka będzie Sara i koniec kropka
wkurza mnie, że ludzie tak psiaki nazywają no ale cóż poradze (za płotem mam psa Filipa, Bartka, Kacpra, suke Sare, Brunke itd w du....to mam mi się podoba innym nie musi
nie no żartuje of corse fajna była ta dyskusja
mi się strasznie imiona rosyjskie (za wyjątkiem chyba tylko Anastazji) nie podobają oj bardzooooooo a już tatiana, blanka, natasza(wiem, że to od anastazji ale w tej formie jest straszne) fujjj....a męskie są przeokropne
to tyle na temat mojego gustu lub jak kto woli bezguścia jeśli chodzi o imiona
sugarspunsister
matka polka superstar
ja mialam psa Filipa i Gutka hehe
ale uwazam ze gutek jest super imie i gdyby syn naszej dobrej znajomej sie tak nie nazywal to moze ignacy bylby guciem
ale uwazam ze gutek jest super imie i gdyby syn naszej dobrej znajomej sie tak nie nazywal to moze ignacy bylby guciem
..aenye
Mama grudniowa'06
Sa_raa git :-) mi sie z rosyjskich tez tylko Anastazja w tej wersji podoba, zadne inne. ale co kto lubi :-)
i jak corcia, to tez Sara i juz, dla mnie zadna egzotyka, a nawet jesli, to co to za roznica
Dita
i jak corcia, to tez Sara i juz, dla mnie zadna egzotyka, a nawet jesli, to co to za roznica
Dita
Podziel się: