reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

Mój syncio jak sie urodzl wazyl 3345 a teraz 6300 i pediatra mowi ze jest za grubiutki!!!! a jest z pazdziernika czy naprawde jast za grubiutki jak myslicia mamuski???

Ostatnia edycja:
reklama
Moj Zuzol waży 7500 a długa na 78cm. Chuda przy tym jakbym jakaś niedożywiona była;-) a wcina tyle ze czasem nie wiem jak ona to mieści.

no to teraz my :-)

Mateuszowa waga urodzeniowa to 3400. Tydzień temu w szpitalu ważył 8700.kg.

Długości nie znam ale obecny rozmiar np. pajacyków to 86 cm

No to ja - Michal wazył 9 stycznia 9750 ! Czyli teraz z 10 kg spokojnie a ubranka ma na 80 i 86 !!!! na lato mam na 86 przyszykowane, fajnie nie? na noge mu moze naciagne...... jedną....

gluszku no chyba spodnie Michalkowi beda latem sluzyc jako spodenki:-p
bruno jest rozmiarow bardzo podobnych ;-)ale zapobiegawcza ciocia kupila mu kurtke na zime na 12mies to teraz chodzi:-Dale spodnie do kompletu juz za male:zawstydzona/y:

Ja sie ciesze ze nie mam zadnych ubanek dla Wojtka na lato na pewno bylyby za male.A co do spodni ze beda spodenki to u nas raczej nie bo w pasie za ciasne

My jutro mamy szczepienie więc będę wiedziała dokładnie ale co do ubrań to bodziaki, śpiochy i pajace zakłądam na rozm. 86 :szok:

My jutro mamy szczepienie więc będę wiedziała dokładnie ale co do ubrań to bodziaki, śpiochy i pajace zakłądam na rozm. 86 :szok:
Wiecie co ja sie zastanawiam czy w tymczerwcu to jakies hormony wzrostu lataly w poiwetrzu ze te nasze dzieciaki takie duze. przeciez rozmiar 86 to jest mniej wiecej na roczne dziecko. A tu prawie kazde z naszych boabasow juz w mniejszy ropmiar sie nie miesci. :-)

reklama
Do góry