reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
Mamoocik jak czytam o Twoim Wojcieszku to jakbym o swoim czytala. Wszystko co sie zbliza do jego twazry to musi sie znalez w dziobku. Mam nadzieje ze jak zacznie chodizc to troszke mu fascynaja jedzeniem przejdzie. Teraz dosłownie myjemy zeby on nie widzial bo inaczej zaraz wola.

Bo Wojtki to fajne chłopaki i lubią jeść. Magdalenko, wszystko do przeżycia. Ale ile afer o jedzenie było, to tylko ja wiem. Jeszcze w zeszłym roku nie można było iść z Wojtkiem do knajpy, bo ryczał dopóki nie dostał czegoś do paszczy.:-) Teraz się śmieję, a wtedy to mi nie było do śmiechu.
Wojciaszek nadal bardzo lubi jeść.

Dziś byliśmy na szczepieniu. Krzyś mierzy 73 cm, waży 8650. Lekarka się zdziwiła, że taki duży. Dopiero byłaby zaskoczona, jakby zobaczyła Wasze szkraby. Wśród czerwcowych dzieciaczków Krzyś to średniaczek:tak:

reklama
Do góry