reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

Zważułam dziś Krzysia...6514. Nie wiem, ile mierzy, ale pajace rozmiar 68 są w sam raz:tak:. Body zakładamy nawet 74, bo 68 są za ciasne w kroczku:-).

reklama
Moj Wojtek wazy 7500 i mierzy niby 62 noo ale w to mi sie akurat nie chce wierzyc bo ja tez ubranka musze miec na 68-74 . A jak nie ma rozmiaru to na 6 miesicey kupuje. te na 3-6 miesiaca juz z reguly sa za male albo takie na styk.

Moja Lenka wczoraj ważyła 6950g :szok: Oczywiście jest ważona nagusieńka i bez pieluchy, bo w przychodni to kładą ją na wagę w pampersie i zawsze sporo więcej wychodzi :-) Ciuszki nosimy jeszcze 68, ale niektóre z tego rozmiaru już musiałam odłożyć i zastąpić 74 :szok: A najlepsze, że jeszcze zanim Mała się urodziła, to kupiłam jej ciepły kombinezon w rozmiarze z metki 68 i byłam pewna, że na początek zimy wystarczy... A tymczasem pewnie lada dzień będzie za mały!

reklama
U nas tez waza w pampersie ale odejmuja pozniej a pieluszke klada wczesniej na wadze i taruja.. Ja czesto waze Wojtka w domu sama i wtedy na golaska wiec znam jego wage.
Kasiu mysle ze teraz juz te deka tak sie nie licza jak zaraz po porodzie.

Do góry