reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
Hej Dziewczyny...witam Was po bardzo długiej przerwie - strasznie pochłonęła mnie Antosia i prowadzenie domu...jeśli chodzi o moją Tośkę, to waży ok.5,5 kg i mierzy ok. 68 cm:-)

Uwaga Michał waży 7200:szok::szok::szok: i ma trochę ponad 70 cm wzrostu. Zaczynam go ubierać powoli w ubranka 6-9 miesięcy na 74 :szok::szok: na jeszcze kurcze 3 nie ma..... jaja normalnie nic dziwnego że z cyckami nie wyrabiam. Nie wiem jak cyce Maty sobie radzą z Dobrochną. Ja już wysiadam:crazy:

Moja starsza taka była , szybko starcicie wagę przy takim zapotrzebowaniu na mleczko. Moja starsza piła potem z dwóch i się nie najadała :szok:
Faktycznie 7200 rekordzista :-):-):-)

Głuszku z Michasia to kawał chłopa :szok::szok::szok:
ale Dobrusia jest nie lepsza, bo tydzień temu ważyła 7300... oj te nasze klocuszki :-D:-D:-D
u mnie mała najada się jeszcze z jednej piersi, chociaż zaczyna wołać co 2 godziny :baffled:
Kasiu obuś miała rację z tymi kg, bo chciałabym jeszcze zrzucić trochę, a tu waga stoi :baffled:

W każdym razie z całego serca życzę spadku wagi :-)
U mnie stoi na razie waga ale to dobrze bo zostało mi 3 kilo a Ola nie jest wymagająca jeśli chodzi o ilości mleka

u mnie też waga stoi.
Mata ja młodego dawno karmię dwoma cyckami naraz. Niezła jesteś. Naprawde cię podziwiam że masz tyle mleczka.
Kurde zeby ta waga chociaz chciała spadać (moja) a tu 81 i STOP..... I te 6 kg nadprogramowe ani nie chce drgnąć. A odchudzac się nie zacznę bo już i tak ledwo co wyrabiam z cycami

A jak wy mierzycie swoje dzieci? Ja po ciele zmierzyłam to wyszło 70 cm ale jak go kładę na przewijak który ma 70 cm to mu trochę brakuje 2-3 cm - moze przez to że jeszcze te nożki trochę zgięte?

reklama
hihihi ładne olbrzymki nasze dzieciaki :-D moja Maja ważona w zeszły wtorek ważyła 7360:szok:, więc już całkiem oczywiste jest dla mnie czemu mi kręgosłup odpada....
Głuszku ja mojej nie mierze, pediatra też mi jej nie mierzył, tylko obwód główki i brzuszka, ale całego ciałka niee:confused:
no i ważenie też tylko na golaska :tak:

Do góry