reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
bedziemy kupowały przede wszystkim strój dwuczęściowy for me!:cool2: bo podobno jestem taka seksowna dupa że musze koniecznie pokazac ciało!!:-D
Marta fajnie ze milo spedziłas czas do południa:)
na drugie bobo zawsze przyjdzie pora nieee?:-p

a moja taka zmeczona a nie spi zjadla miche truskawek ze smietana a spac nie chce ech:) łobuz
twarda jest!:cool2::-)heh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinia sexy jesteś! pewnie! już ci to mówilam...a ty nie jednoczęściowy i już...pewnie dwuczęściowy kupuj... Ja taka świnka piggy i co dwuczęściowy kupiłam a co tam!
Aneta widzę mała też uparta... Mi jakub też marudził ale padł!! hehe
A co do dzidzi to ja mam zalecaną szybko drugą...ponieważ mam jeden jajnik...lewy mam usunięty...ech długa historia :)

co wy z tymi dziecmi pipki dwie;D poczekajcie na bunt dwulatka to wam sie odechce;) zartuje
musismy po 10 tym zrobic wypad na piwko nie>?
kinia no pewnie ze jestes sekszy:D babo:)
marcia pijemy kawke>>??? ja wlasnie pije kto dołaczy??:p
haha moj juz teraz sie czasami buntuje:-D
no koniecznie na piwko we trzy!:tak: jestem za
aneta ja wiem oczywiscie że takk :cool2:ha! tak samo jak i Ty!
ja juz po kawie... :)

Lecę trochę ogarnąć...będe co chwila zaglądała, bo właśnei koleżanka mi się na kawkę zapowiedziała heh będzie po 16 :)

reklama
Dziewczyny...ktoś puka mi do drzwi...otwieram a tam...teściowa!! Ze słowami "byłam u fryzjera to zaszłam"... Szok hehe Ale już poszła...
Ja czekam na koleżankę...a raczej kolegi z podstawówki siostrę... Widziałayśmy się po raz ostatni jak byłyśmt dziewczynkami hhee
Anetko widzę, że zoo otwieramy...ja to świnka peggi hehehe

Do góry