reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Hoho i znowu dziewczyny się rozpisały... a ja do czego mogę dołączyć dwa zdania to chyba tylko do nocnikowania. Anetko napewno na małą przyjdzie czas. A próbowałaś sadzać ją na muszlę (są takie nakładnki na muszlę dla dzieci). Mojej znajomej dziecko też nie chciało słyszeć o nocniku ale ja tylko wypróbowali "dorosłe" wc od razu problem zniknął... A poza tym teraz latem będzie ci ją łatwiej odzwyczaić. Ja Jakuba sadzam na nocnik zawsze po spaniu...i jestem z niego dumna, bo prawie zawsze zrobi siusiu i pomału kuma co to aaaa :)
My po spacerku. Mąż niedługo będzie w domu. Dzisiaj niestety też musiał pojechać ale to już prywatnie.
Jakub rozrabia. Wyciąga wszystkie zabawki. Dzisiaj na rynku kupowałam majteczki a Jakub w tym czasie zrzucił trzy paczki staników hehe łobuziak :)

reklama
Jakubek mi zasnął :)
Tak, Kinga pogoda jest do niczego. Ciemne chmury i duszno... Ale podobno jutro ma być lepiej. Mam nadzieję! Bo my będziemy z samego rana wyjeżdżać :)

no i jednak sie rozpogodziło!!! :-) jupii!
Aneta godzi 17 w parku tak? spotykamy sie ;-)

Marta
zycze wam słonecznego miłego wypoczynku nad morzem!;-)buzka

A ja własnie posprzątałam po obiedzie:) juz mi lepiej he.
teraz ide troche sie podszykowac ;-)

a mojemu marcinowi sie pizzy zachcialo wiec mu robie
pizze robisz superr:tak: tak jak wczoraj z Michalem mówilismy, mozesz pizzerie otwierac:-)
A z tym nocnikowaniem to racja.
Oby mojemu sie nie odwiedziało bo bedą problemy jak bedzie mial isc do przedszkola:sorry2:

Aneta odlałam do was miodu w słoik! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My też dziekujemy wam za miłe towarzystwo:) było bardzo fajnie. Nie sądziłam że tak sie spikniemy:)
Za miodek nie dziekuj, na zdróweczko:)) zrobisz syrop Wikuni, ah i poprosze przepis;)
Cieszymy sie że wam smakowało jedzonko;-) tak samo jak nam wasza wczorajsza pizza! :)
Buziaki i miłego wieczorku życzymy.
Do spisania oczywiscie:)

Ja już ide pod prysznic i kładę sie chyba do łóżka. mój M też zmeczony... :)
Filip zasnął nam chwile po waszym wyjsciu, zmeczony też był.
Pa :happy:

Widzę dziewczyny, że miło spędziłyście razem czas.
My też byliśmy na stadionie troszkę... Jakubek po powrocie tylko się wypluskał zjadł i szybciutko zasnął. Ja zaraz biorę się za pakowanie...bo jutro mamy wycieczkę.

reklama
Do góry