reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
My do parku też pewnie na chwilkę wyskoczymy ale nie późnym wieczorem...bo mam trochę pracy do zrobienia na poniedziałek... Ech ale przynajmniej trochę funduszy na waciki wpadnie hehehe

witam moje koleżaneczki;-)
Aneta ty pipko hehe ile ty wczoraj wypiłas tak wogole?? hehe chyba nie tyle co ja bo czuje sie dzis masakratorsko. Miałam zajżec na bloga po powrocie do domu ale juz nie dałam rady he:laugh2: w ogóle to wracalismy od was pieszo hehe i doszlismy w 10min dosłownie!:-) No było suuuper też jestem zadowolona na maksa i Michał też:tak:

Dziś mam nadzieje że bedzie odpowiednia pogoda aby wyjsc do parku. Słychaj Anetko my też bierzemy Filipka ze sobą jak coś he. A tak w ogóle to zapraszamy dziś was do nas:happy: oczywiscie dziś to już spokojnie hehe ja to max 1piwo bo jutro chce funkcjonowac tym bardziej ze pewnie pojdziemy do tesciow a M. idzie do pracy wiec wiesz : / ahh.... :-)rozgadałam się

Martaja fajnie że i wam miło wczoraj zleciał wieczór:happy:
pozdrawiam

ide sprzątac bo zaraz rodzice na kawke do nas przychodzą he a ja na kacu:baffled::-D

Aneta no widzisz jak suwaczek ładnie ci sie prezentuje:-phehe
a ta Twoja Wiki to jest kochana noo, cioteczka ją pokoffała:tak::rofl2:
dzis sie z Filipkiem pobawią... ;-)

Ja mogę się napić...tzn ja już swoją mam wyitą do połowy ale co tam.
Heh fajnie spędziliście wieczorek.
A co do knajpek Anetko to masz rację. Przydałaby się w Iławie chociaż jedna z kącikiem dla maluchów...

Hehe widzę, ze ciebie tez nosi tak jak i mnie :)
My tez często wyjeżdzamy i mamy gości :)
Zaraz zbieram się z malym na spacerek...

reklama
Do góry