reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

od paru dni toczyła sie u nas rozmowa o popłynieciu promem do Szwecji do rodzinki. Bardzo byśmy chcieli i pewnie popłynelibysmy zaraz po przyjezdzie z nad morza, ALE niestety Filipek nie ma paszportu:-( i narazie sie nie da. Musimy mu wyrobić a nawet jak bysmy teraz zaczeli to nie zdązymy raczej do 1sierpnia.
kurcze szkoda... chciałabym popłynąć.
trudno jak nie teraz to za rok :)

reklama
Witajcie.
Ja mam męża od rana w domku. Zaraz jadę do ginka a później całą rodzinką do moich rodziców i chyba na nockę zostaniemy :) Ale fanie :)
Kinga możecie wyrobić Filipowi dowód tymczasowy i chyba powinniście się wyrobić... Dziecko na tymczasowym dowodzie osobistym też może przekraczać granice ;)

JA uciekam..muszę się spakować.
Buźka i pewnie do jutra...!!

ja już sobie posprzątałam:) mam też z głowy.
Aneta my jutro idziemy z Filipkiem do parku bo to juz jutro sie zaczyna i w sobote bez Filipka juz, moja mama z nim bedzie. A wy juz wiecie jak w sobote? :)

milego dnia
ja ide położyc teraz glona spac;)
i sobie zrobic kawusie

tak jak mówiłam ci juz wcześniej teściami sie nie przejmuj za mocno bo nie zasłużyli na to nawet. Zatęsknią zadzwonią a jezeli chodzi o sobote to wezmieci Wiki jak cos i tez bedzie fajnie zobaczysz:) My w tamtym roku też z Filipkiem bylismy w parku tylko ze on wtedy jeszcze cały czas w wozku..

Czekamy teraz aż Filipek sie obudzi i jedziemy do kapera na frytki i piers z grila:-p mniami. a potem na zakupy do pierdonki:-)

buziaki***

reklama
My własnie wróciliśmy:) fajnie było. Zaraz biore sie za robienie kolacji bo chłopaki zgłodnieli :happy:
mąż już mnie straszy że wieczorem mecz oglądamy he, a ja do niego; kto ogląda to ogląda:-p ja nie musze bo ma dvd na lapie he. cos sobie włącze..

Ty Aneta pewnie szykujesz sie juz do wyjscia do yellow:tak: miłego wieczoru!
odezwij sie jak tylko bedziesz mogła:)
pa:)

Do góry