reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Kochana już ci piszę.
Miód jest w dużych sloikach.
Wielokwiatowy jest po 20 zł a spadziowy (bardzo dobry) chyba po 37, dodam tylko, ze spadziowego na naszych terenach nie było od 10 lat (nie jest on co roku)...tzn był ale podrobiony hehehe
Miód może długo stać. Tylko, że będzie skrystalizowany...ale wtedy wystarczy go podgrzać i będzie lejący :)

reklama
Ja siedzę i mi sie nudzi...więc wpadaj do mnie na kawkę...razem wypijemy :)
Koleżanka czeka z przyjściem na pobudkę Jakuba....a ten śpi :)

a wogole to mi dzis smutno.. chyba napije sie kawki a wieczorem jakiegos drineczka:D
wypijecie z nami kochana to od razu ci sie polepszy;-) Fajnie bedzie! :)
Dzieki za zaproszenie. buzka

Witajcie my wróciliśmy niedawno. Jakub śpi a ja zdążyłam zrobić porządek ze zdjęciami. Wyszedł mi równo cały album z Jakubka zdjęciami. U rodziców było fajnie...jak zwykle hehe Nacieszyli się wnukiem :)Buziaki!
Hej Marta, fajnie że byliscie i że wszyscy zadowoleni:tak:
pozdrawiam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kinia i sie spotkamy o ile nie masz dosc mojego wrzeszczka;) bardzo spodobalo mi sie ze Michal taki usmiechniety was przywitał:) widac ze dobry taTUS I MAZ:) BUZIAKI
twojego wrzeszczka nie mam dosc no coś ty:laugh2: jest urocza i kofana i normalnie tez chce córcie!!!! :-p
A dzieki... Michał to dobry człowiek i bardzo nas kocha:) tak samo jak Was twój M:tak: buziaki****

p.s. Filipka też jak wykąpałam to piach na dnie wanny he :)

reklama
Witajcie. Ja wieczorek spędziłam z mężem...spokojnie.
Jakubek pięknie przespał mi nockę, zresztą jak zwykle :) Tylko teraz ta pogoda mnie niepokoi...mam nadzieję, ze się poprawi, bo jutro nad morze chcieliśmy jechać.
Pozdrawiam

Do góry