reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
Tak w większych miastach jest strasznie gwarno. U nas przyszedł taki czas, że uciekaliśmy na weekendy za miasto... No a do rodziców przyjeżdżaliśmy dwa razy w miesiącu :)

ja Warszawy też nie lubię, za tłoczno tam jest.
Anetko ściskam Cie mocno wiesz... nie wątpie że tesknisz za rodzicami i ze Oni tesknia za wami. Pomogli wam bo was bardzo kochają:) i powiedz nie ma to jak własna mama i tata... aż mi smutno że ich nie masz przy sobie. Fajnie że możecie do siebie dzwonic nawet co dziennie:) a że kochają Wiki to nie wątpie bo to skarbek jest! :)
A i szkoda że tesciowa nie chce zostawac z wnuczką.. nie rozumie tego że Ty np bardzo potrzebujesz tego kursu tak jakby w ogóle ją to nie obchodziło :( smutne...
Buziaki***

zła jestem bo mecz wygrali niemcy! :wściekła/y: kuźwa

Ech ja pamietam jak ja za swoimi rodzicami tęskniłam...
Uuu niemcy wygrali...dobrze, że nie oglądałam hehe
Anetko a nie masz nikogo, kto mógłby zostawać z małą na czas kursu?

ja mecz przegadalam z kofaana kolezanka buzka :*
fajnie ze sobie tak tu piszemy..... buziaczkiii

hehe buźka :*
no jasne że fajnie jest tak tu popisać, ja to uwielbiam forum bb!

Dobranoc dziewczyny:) na mnie juz czas.

Aneta jasne że dasz rade! taka twarda babka jak Ty na pewno da rade:tak:

witam z rańca dziewczyny! :) My własnie przed chwilą wstalismy, Filip je kanapki z nutellą a ja pije kawe po standardzie;-)
narazie tyle... ;)

a co u was! wstałyscie?

reklama
alez Ci fajnie Aneta!! buziaki
papa

Ja chyba dziś sie wezmę za porządki w domu. Na dwór z małym pojdziemy po południu..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry