reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Ja dzisiaj meczyku nie oglądam, bo Marcina w domku nie ma :)
U was też nie ma ciepłej wody? Ja własnie grzeję Jakubowi do kapania... Mały wybiegał się z kolegą...porozrabiał w sklepie hehe i już pomalu ziewa, więc pewnie szybko mi zaśnie...

reklama
Marta u nas tez nie ma ciepłej wody do soboty.
A moj Filip szaleje własnie z tatusiem heheh smiech na całego:-D
a ciekawe co u Anetki?

wybiegał się z kolegą...porozrabiał w sklepie hehe
też masz czpiota:)
a u nas w sklepie wszyscy juz Filipa znają heh, sam wchodzi po schodach do sklepu trzyma pieniążka i daje sprzedawczyni :-) wesoło z nim mamy. i na koniec macha papa zadowolony heh.
Tak wiec jak ja ide do sklepu to Fili ze mną:tak:

Hej.
mój brzdąc własnie zasnął:) Teraz lukam sobie na mecz i mam nadzieje że popisze troszke z wami;-)
Anetko wiesz przykro mi że twoja teściowa taka jest...pewnie w takich chwilach brakuje Ci twoich rodziców co? A jezdzicie tam do nich? wybieracie sie teraz jakos czy to Oni do was przyjadą? no jasne niech tesciowa zatęskni a co.
Fajnie że byliscie z Wiki na placu zabaw:) też tam kiedys bylismy z Filipkiem:)
A co do weekendu to tak tu z Michałem rozmawiam i proponujemy sobotę jak coś. Pasuje wam? Dokładnie zgadamy sie jeszcze w piatek co robimy. A ty napiszesz mi czy bedziecie z małą czy bez. :)

. i pewnie nie pojde na kurs w lipcu a tak chcialam... przeporaszam ze tak smece buzka dla was dziewczynki papa

a czemu na ten kurs nie pojdziesz?? :confused:
nie smecisz!!!:no: tutaj zawsze możesz sie nam wygadać:tak:;-) głowa do góry lalka. buziakuje i sciskam

miłego wieczoru! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anetko nie smęcisz... A co do zostawania z dzieckiem. Ja często w weekendy jeżdżę do szkoły a mąż pracuje i zawsze moja mama zostaje z Jakubem i wręcz jest z tego faktu bardzo zadowolona... A teściowa... Sama chyba ani razu nawet godzinki z nim nie była... Ech no ale nic na to nie poradzimy.
Jakubek zasnął mi przed 21... Ja teraz mam troszkę pracy przy komputerku.
Anetko chciałaś iść na ten kurs co Kinga? Dla aktywnych mam? Kurcze ja też chciałam iść...no ale nie mam możliwości :(

reklama
Do góry