reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
nono możemy sie w trójke wybrac na spacer! :)
a to że Ty gaduła Aneta to ja juz wiedziałam hehe:laugh2: No na gg bede wieczorem dopiero. Zawsze mam lenia i nie chce mi sie mojego lapa w dzien włanczac. wole popracowac na męza he:-p

aaaa dzwoniłam do męża to misateczko to u nas ponoc! koło cmentarza gdzies:tak: wiecej nie wiem. czekam na mojego i jedziemy heh! :)

aneta i weź w koncu ten suwaczek zrób bo łyso u ciebie jakos hehe

wrócilismy niedawno z miasta. W balonowym miasteczku nie bylismy bo okazało sie że tam jest dla dzieci od 4 lat he. wiec poczekamy;)
bylismy na dzikiej plaży i potem na lodach:) tez było miło

Aneta mój mąż powiedział że zna twojego, kiedys cwiczyli razem na siłowni u twojego męża:) no widzisz... he

ide teraz kąpac mojego glona a potem to już wieczór swobodny:) zrobilismy z mężem zapas piwka wiec sobie wypijemy;-)

no to fajnie że Ci sie Wiki wybawiła sluchaj! :) no ja sie jakos bałam Filipa puscic he.
A to ja juz wiem gdzie mieszkacie:) fajne bloki tam zrobili.
No mam nadzieje ze sie spotkamy naprawde!

Filip niedawno nam dopiero zasnął, my z mężem pijemy piwko i lukamy na mecz.
Niemcy dają czadu hehe.

Hello!
No rogadałyście się, że hoho... Ja dzisiaj mało przy komputerku, bo siostra na nockę została i w trójeczkę (z moim m.) pijemy piffko oglądając mecz... I szczerze mówiąc wcale mnie nie cieszy fakt, że niemcy wygrywają.
http://nasza-klasa.pl/profile/2117982
Jakubek dzisiaj nam padł. Po południu była u mnie koleżanka z synkiem i jeszcze jedna z córcią...wybawiły się maluchy aż miło było popatrzeć :) A jutro jeszcze popołudniu umówiłam się na paznokcie...
Narazie zmykam... Miłego wieczorku!

Ostatnia edycja:
hehe no my mozna powiedzieć że stare znajome;-) nie Aneta?!
no mecz był bardzo ostry, szkoda ze niemcy jednak wygrali ale cóż....

mnie cos reka napierdziela pewnie na zmiane pogody, w nocy bede cierpiala kuźwa

reklama
Do góry