reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Co do ciuszków... powiedzcie mi tak orientacyjnie, ile tego wszystkiego macie? Ja myślałam że mam sporo ale z tego co widzę to wy już całe komody macie wypełnione ubrankami do 3 miesiąca... :) chyba pora wybrać się na zakupy ciuszkowe!!! :)

To że mamy to nieznaczy że tyle jest potrzebne:)
Ja uważam po czasie że przesadziłam....

reklama
Ja też mam jak sądzę za dużo, ale 95% ubranek dostałam, więc tyle już mieć muszę, pieniędzy na tym nie straciłam. Gdybym miała kupować to kupiłabym połowę tego co mam:tak:

Jak mi dzisiaj mąż oznajmił że jutro ustawiamy w pokoju tak jak już ma być, to dzisiaj szybciutko zamówiłam naklejki i border - muszę wykorzystać to dopóki ma wenę:) Ale pokażę wam wszystko jak już będzie na ścianie:)

Mi sie już śni po nocy ze mam za duzo kupiłam 200 szt. ubrane od jednej dziewczyny ale one sa góra do 5 mies. szwagierka tez chojnie obdarowała i teraz moge nie prac przez 4 miesiace samych pajaców mam 60 szt. Moj moz mów ze zwariowałam , moze i TAK.. ale wszystko zgonie na hormony...

ja w rozmiarze 50 też nic nie mam, w sumie na 56 też niewiele, zaszalałam za to z 62, tak myślę że na koniec może początkiem czerwca jak już będę wiedzieć jak duży jest maluch to najwyżej coś dokupię z rozmiaru 56

Witam, jeśli chodzi o ubranka ja nie mam wielu- jak na razie. Pokupowałam sama trochę głównie bodziaków i mam ok 15 szt z długim rękawem i z krótkim,kilka śpioszków(5), parę pajacyków(10) jakieś bluzeczki, spodenki, sukienki nie jest tego dużo choć ciągle coś dokupuje. Jeśli chodzi o rozmiary to tak pół na pół 56 i 62. Jak chcę coś kupić (bo mnie się wydaje za mało) moja mama ciągle mnie powstrzymuję mówiąc, że po pierwsze taki maluszek długo nie pochodzi w tych małych ciuszkach, a dwa jak się urodzi to jeszcze mnóstwo ludzi będzie mnie obdarowywać ciuszkami, tak więc lepiej nie kupować za dużo bo potem i tak poła będzie bez użyteczna, a wybierać będę tylko te w które najłatwiej i najszybciej ubiorę dziecko i w których ono będzie dobrze się czuło.

Tak więc staram się słuchać mamy i nie szaleć choć nie powiem że to trudne bo ciuszków prześlicznych jest tak dużo i tak wiele by się chciało.;-)

reklama
Kurcze nie straszcie mnie tym rozmiarem 50. Nie mam z niego nic:( Fakt że niektóre 56 są malutkie i jeszcze mniejsze:szok::szok:
A patrząc na to jak się dobrze dziewczyny trzymają, to sądzę że taki rozmiar może się u nas na czerwcówkach nie przydać:-D:-D

Do góry