reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Mam pytanie a jakie macie lampki nocne dla maleństw??

my mamy 2 kinkieciki nad łóżeczkiem małej dające lekkie światło i zobaczymy jak się sprawdzą :)
60392_PE166404_S4.jpg

Widzę że wszystkie w Ikea się zaopatrują:)
Ja planuję kupić kinkiet z Kubusiem Puchatkiem, ale to już jak wszystko inne będzie:)

O podoba mi sie ten kwiatek z Ikea,ale nie ma mi kto kupic :/ ,bo u nas nie ma ikei. Moze siostre poprosze jak bedzie jechala do mnie,a ona jest z Wrocławia :-) Takze Zdec,jak kiedys bede we wrocku to musimy sie koniecznie spotkac :-)

O podoba mi sie ten kwiatek z Ikea,ale nie ma mi kto kupic :/ ,bo u nas nie ma ikei. Moze siostre poprosze jak bedzie jechala do mnie,a ona jest z Wrocławia :-) Takze Zdec,jak kiedys bede we wrocku to musimy sie koniecznie spotkac :-)

Nie ma sprawy:-) Możesz wpadać na kawkę kiedy chcesz;-)

Jak bardzo chcesz tą lampkę, to jak będę kiedyś w Ikea to mogę Ci ją kupić i pocztą wysłać i tak jestem na poczcie częstym gościem:p

Nie ma sprawy:-) Możesz wpadać na kawkę kiedy chcesz;-)

Jak bardzo chcesz tą lampkę, to jak będę kiedyś w Ikea to mogę Ci ją kupić i pocztą wysłać i tak jestem na poczcie częstym gościem:p

A dziekuję,ale jeszcze na allegro moge zamowic jak cos. A na kawke napewno wpadne, tylko niewiem kiedy :-)

reklama
Dziewczyny, ktore zakupiły wozki JEDO FYN 4DS... którą wersje kupiłyscie: classic czy freeline?? Bo ja sie zastnawiam... Kurde nie wiem ktora wybrać,choć wiem,ze to mala różnica. Bo to tylko budka,ale oprócz dwóch okienek w wersji freeline to jeszcze ta budka jest taka jakby ciensza, bo ta classic to taka jak 'zimowa kurtka' grubachna i pikowana... Oszalałam troche...?! plis poradzcie...

Do góry