reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Dobra żarty się skończyły:p
Kupiłam właśnie pościel, nie ma na co dłużej czekać. Mam nadzieję że jeszcze dzisiaj zamówię materac, tylko czekam na odpowiedź fizjoterapeuty. No i reszta to już pierdółki mi zostaną:)
Ewela wzięłam w końcu tą satynową co pokazywałaś. Zobaczymy co z niej będzie;)

reklama
Dobra żarty się skończyły:p
Kupiłam właśnie pościel, nie ma na co dłużej czekać. Mam nadzieję że jeszcze dzisiaj zamówię materac, tylko czekam na odpowiedź fizjoterapeuty. No i reszta to już pierdółki mi zostaną:)
Ewela wzięłam w końcu tą satynową co pokazywałaś. Zobaczymy co z niej będzie;)
Pochwal się;)

tzn, takie pojedyncze grające zabawki do zawieszenia?? Ja pewnie będę miała kilka różnych jak znam mopja mamę :)

No właśnie takie co grają, wibrują itd bardziej emocjonalnie będą rozwijać dziecko niz takie zwykłe....chcociaż wiem jak to jest jak cos sobie upatrzę;)W sumie cena atrakcyjna tego pałąka;)

tzn, takie pojedyncze grające zabawki do zawieszenia?? Ja pewnie będę miała kilka różnych jak znam mopja mamę :)

też mi sie wydaje że taka zabawka z pozytywką będzie praktyczniejsza :-) jak dziecko płacze to zawsze można włączyć muzykę :-) a to co pokazałaś moim zdaniem jest za duże do wózka i fotelika
zresztą zobaczę jakie będzie moje dziewcze :-) zawsze można dokupić...

Ostatnia edycja:
Tak na mnie dzisiaj podziałał ten poród ona_m, że kupiłam oprócz pościeli jeszcze materac, w końcu zdecydowałam się na lateksowo-kokosowy, mam nadzieję że się sprawdzi, bo trochę kosztował:-( Kupiłam jeszcze: literki z imieniem i firankę do pokoju małej:-) Czekam teraz na to wszystko, szczególnie na wczorajsze boldery i naklejki i zacznie się zabawa w przyklejanie:-)

Tak na mnie dzisiaj podziałał ten poród ona_m, że kupiłam oprócz pościeli jeszcze materac, w końcu zdecydowałam się na lateksowo-kokosowy, mam nadzieję że się sprawdzi, bo trochę kosztował:-( Kupiłam jeszcze: literki z imieniem i firankę do pokoju małej:-) Czekam teraz na to wszystko, szczególnie na wczorajsze boldery i naklejki i zacznie się zabawa w przyklejanie:-)

Ja mam problem z firanką a gdzie kupiłaś??

reklama
Do góry