reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Aniu nie wiem jak to urządzenie z chicco ale my kupilismy cos takiego jak Paula była malutka tylko ze nie pamiętam firmy i u nas nie sprawdziło się wogóle :no:

Co do tego przewijaka to kolezanka z Wrocka sobie taki zakupiła i jest bardzo zadowolona zwłaszcza ze oni dość czesto jeżdża z maluchem :-)

No właśnie my też często jeździmy, właściwie co weekend;) I jeszcze w dodatku moja mama sobie coś wymyśliła, że z dzieckiem będę u niej siedzieć całe lato, a nie kisić się w mieście. Ale zobaczymy jak to będzie, na razie nie jestem tak do końca do tego przekonana...

W sumie skorpioniczkaa to coś jest z tymi rzeczami których się potem nie używa. Układałam dzisiaj w komodzie i się tak zastanawiałam, czy ja w ogóle o połowie z tych rzeczy nie zapomnę potem że mogę je małej ubierać.

A tak poza tym, to jak układacie w komodzie ciuszki, szufladami od najmniejszych do największych?

Ostatnia edycja:
reklama
Zdec na komary to kup w markecie takie urzadzonko do kontaktu. Ja mam takie niebieskie chyba raid i kupujesz do tego takie wkłady niebieskie , co wieczor wkladasz ten jeden wklad i mowiac szczerze to komarow w mieszkaniu nigdy nie mialam.Ale nie w pokoju tam gdzie spisz tylko np.w korytarzu. Naprawde mi sie sie sprawdzilo.

A tak poza tym, to jak układacie w komodzie ciuszki, szufladami od najmniejszych do największych?
Ja tak wlasnie ulozylam, do tego rodzajami: body z krotkim, osobno z dlugim, pajacyki, itp. Chociaz musze przyznac ze np ciuszki 56 z H&M zupelnie inaczej wypadaja niz 56 z innej firmy, wiec pewnie wszystko wyjdzie pozniej w praniu:-D

No właśnie my też często jeździmy, właściwie co weekend;) I jeszcze w dodatku moja mama sobie coś wymyśliła, że z dzieckiem będę u niej siedzieć całe lato, a nie kisić się w mieście. Ale zobaczymy jak to będzie, na razie nie jestem tak do końca do tego przekonana...

W sumie skorpioniczkaa to coś jest z tymi rzeczami których się potem nie używa. Układałam dzisiaj w komodzie i się tak zastanawiałam, czy ja w ogóle o połowie z tych rzeczy nie zapomnę potem że mogę je małej ubierać.

Aniu ja mam tak w 1 szufladzie mam body i pajacyki - 56 , 62
w drugiej mam spodenki, spiochy, półspiochy i bluzki,sweterki z długim rekawem-56-62
w 3 mam kurteczki, czapeczki, skarpetki i pieluchy tetrowe
Wieksze ubranka od 68 do 80 schowałam do szafy do pawlacza w miare jak mały bedzie rósł to bede po prostu podmieniała

Aniu ja mam tak w 1 szufladzie mam body i pajacyki - 56 , 62
w drugiej mam spodenki, spiochy, półspiochy i bluzki,sweterki z długim rekawem-56-62
w 3 mam kurteczki, czapeczki, skarpetki i pieluchy tetrowe
Wieksze ubranka od 68 do 80 schowałam do szafy do pawlacza w miare jak mały bedzie rósł to bede po prostu podmieniała
jA MAM TAK POUKŁADANE JAK tY ;)

Ja mam w pierwszej szufladzie 56 i 62 ,a w drugiej 68 i 74 oraz wszystkie rozmiary wszystkiech spodenek. A kurteczki i bluzy mam w pudełku kartonowym na pólce :)

reklama
Do góry