reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

wklejam fotkę kostiumu o którym wczoraj wspomniałam.
Niewiem gdzie moja siostrzyczka go znalazła.
Niewiem czy się przyda, ale jest słodki:-).

Załączniki

• DSCN0519.jpg
    DSCN0519.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Ewa śmieszny ten strój:)
Ja też poukładałam 56 i 62 w pierwszej szufladzie (z ledwością upchane, teraz się faktycznie zastanawiam po co mi tyle tego:(), 68 w drugiej, na dole cieplejsze rzeczy, reszta w sumie u mamy:)

To kolejna rzecz której nie opłacało się kupować na allegro, a ja nic więcej nie potrzebowałam...na alegro z kosztami przesyłki wychodziło około 30zł.
Mam pytanie jaki krem z filtrem macie dla maluchów??
I drugie czy mam wygotować szczotkę do włosków, grzebień i nozyczki, czy tylko umyć je w gorącej wodzie, a nożyczki dodatkowo w spirytusie na przykład??
Ja nozyczki w gotowanej wodzie tylko, a ze szczotką to sie boję bo mam z naturalnego więc nie wiem właśnie co robic;)i Oprócz tego mam skinsept niby do rąk ale popsikałam tez nożyczki;)

a Ja wreszcie wqczorej kupiłam kocyk.....dobrze że nie zamawiałam go z allegro bo w Smyku kosztował 25zł.

Ja własnie na niego polowałam w Smyku i jak ostatnio byłam, to juz wykupione :-(

Co do kremu z filtrem to ja kupilam Nivea spf30 za ok 24zł w Rossmanie.

A nozyczek i szczoteczki niczym nie dezynfekowalam.

Ja swój też dziś wyprałam, właśnie schnie w łazience bo pogoda do kitu....Jutro jadę do lekarza więc ostatni raz przed porodem zalicze Lumpek, może jeszcze coś fajnego za groszę znajde dla Bąbla chociaż mam już wszystkiego sporo ale jakoś mnie tam ciągnie.

Ja to samo mam;)Nie przejdę obojętnie;)

reklama
Właśnie zakupiliśmy pościel z wypełnieniem i łóżeczko dla naszego maluszka :) Pościel dokładnie taka jak na zdjęciu, a łóżeczko takie zwykłe, kolor sosna z niewielkim łukiem i wygrawerowanym misiaczkiem na łuczku.

ponny-carmel.jpg

Co do ciuszków... powiedzcie mi tak orientacyjnie, ile tego wszystkiego macie? Ja myślałam że mam sporo ale z tego co widzę to wy już całe komody macie wypełnione ubrankami do 3 miesiąca... :) chyba pora wybrać się na zakupy ciuszkowe!!! :)

Do góry