reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

A to moje łoże dla księżniczki;)
22.jpg

reklama
jejku Wy juz macie poskladane łozeczka a ja jeszcze nawet nie mam miejsca na nie naszykowanego w miejscu łózeczka stoi dalej biurko:) hihi

Paula, ja też jeszcze nie mam miejsca na łóżeczko....i też w jego miejscu stoi biurko....musze się za to wziąć wreszcie bo ja jestem jedną z pierwszych w kolejce, a w mojego męża w tej kwestii nie wierze.

Jej spojrzałam na Twój suwaczek, potem na mój a tam tylko 6 dni różnicy :szok: :szok: :szok: Jakby mnie właśnie ktoś pałką zdzielił :-) a jeszcze tyle do kupienia mam :-)

PRZE-PIĘ-KNE !!!!!!! Mam nadzieję, że za trzecim razem :tak::tak: :tak: będę miała córeczkę i takie łóżeczko dla niej :-):-):-)

hehe to najwyżej Ci odstąpię;)bo póki co nie planuje drugiego, chociaż mąż coś tam gęga o drugim ale ja na razie nie chcę;)

Dziewczyny czy widzieliście to:
URZĄDZENIE NA KOMARY CHICCO PRZENOŚNE NA BATERIE (1040971077) - Aukcje internetowe Allegro
Tak się zastanawiam czy coś takiego w ogóle działa?
Bo na lato byłoby świetne, szczególnie u mojej mamy w lesie;)

Wczoraj w ramach wizyty w Ikea kupiliśmy małej poręczny przewijak.
Jest super, bo można z jego boków spuścić powietrze i zapakować go szybko w jakąś torbę, więc poręczny.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70025318 i w dodatku taniutki:)
Wzięliśmy jeszcze do niego pokrycia, które się łatwiutko na niego naciąga i są dwa w zestawie
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90140548

Ostatnia edycja:
Aniu nie wiem jak to urządzenie z chicco ale my kupilismy cos takiego jak Paula była malutka tylko ze nie pamiętam firmy i u nas nie sprawdziło się wogóle :no:

Co do tego przewijaka to kolezanka z Wrocka sobie taki zakupiła i jest bardzo zadowolona zwłaszcza ze oni dość czesto jeżdża z maluchem :-)

reklama
A ja przy pierwszym dziecku przekonałam się , że im mniej gadżetów tym lepiej, bo potem to wszystko leży nieużywane. Ale jeśli Wam się przyda ten przewijak i bedzieci z niego korzystać, to jak najbardziej warto kupić szczególnie za taką cenę.

Do góry