reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Gosiagro śliczna ta kołyska Też się nad nią kiedyś zastanawiałam, ale mój mąż by mnie zamordował chyba jakby wydał tyle pieniędzy na łóżeczko, a ja bym chciała jeszcze kołyskę
Wróciłam z zakupków, zaraz wam pokażę co dzisiaj kupiłam + pościel którą kupiłam w zeszłym tygodniu.
Stwierdzam że w sklepach pościele są strasznie drogie, poszwa na poduszkę + na kołuderkę + prześcieradło i to potrafi kosztować ponad 200zł A na allegro można mieć zestaw w tej cenie, jeszcze z rożkiem, baldachimem itp.
Dlatego zaraz idę na allegro Byłam w banku więc mam czym szaleć
A potrzebuję głównie zestawu z baldachimem i rożkiem. Nie zależy mi na wypełnieniu, ale nie wiem teraz czy bez wypełnienia kupię.... Trzeba będzie trochę pogrzebać....
Tak więc kupiłam dzisiaj: zabawkę grającą do powieszenia na uchwycie fotelika, pozytywkę (nie wiem do czego chyba do zabawy), duży ręcznik kąpielowy, okrycie kąpielowe, podkładkę pod prześcieradło, moskitierę do wózka, milusi kocyk:-) I wcale tak dużo nie wydałam Ciekawe czy mój mąż podzieli to zdanie I tak wszystko z 5% zniżką:-)
Cudeńka a ile dałaś za ten kocyk bo ja mam taki samTylko, że różowy
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Co do zakupów z allegro ja tez kupowałam wszystko w sklepach jedynie na allegro ciuszkiJa się jutro wybieram zamówić łóżeczko, jednak stawiam na Drewex Mały Miś....zobaczę też ceny okryć kompielowych i kocyków bo u mnie w sklepei np. łóżeczko, smoczki i butelkki Avent są tańsze niż na allegro więc może więcej rzeczy będzie tańszych.
Co do staników do karmienia to ja nie mam zamiaru takich kupować gdyż mój biust w staniku bez fiszbin wygląda koszmarnie...zresztą na allegro ze świecą szukać rozmiaru 70G/GG a nie mam zamiaru kupować szmat w rozmiarze 80D tylko dlatego że są tanie i niszczyć sobie biustu. Mierzyłam staniki marki HOT MILK ale jakoś nie jestem przekonana do bezfiszbinowców. Jakoś sobie poradze z karmieniem w zwykłym staniku z fiszbiną.
Zdec, mi też się się bardzo podoba kocyk który wybrałaś i chyba też się na taki zdecyduje w końcu.
Jeszcze myśle na pościelą do wózka w związku z tym, że moje dziecko będzie musiało w sierpniu i wrześniu spędzać ze mną czas w sadzie podczas rwania jabłek więc może pościel się przyda. I tak się jeszcze zastanawiam czy mój wózek ma materacyk czy muszę dokupić??
Cudeńka a ile dałaś za ten kocyk bo ja mam taki samTylko, że różowy
Właśnie nie było różowego Zapłaciłam za niego niecałe 20zł
agast22 a jesteś jeszcze w stanie pokazać jaki komplet kupiłaś??
Dziewczyny ja znów wracam do tych kosmetyków dla niemowląt. Piszecie że kupujecie Nivea, a ja właśnie wróciłam ze sklepu i zgłupiałam Na Nivea w sumie prawie każdym z tyłu jest napisane od pierwszego miesiąca
Ostatecznie narazie wzięłam mleczko i szampon Hipp, bo tam było napisane że od 1dnia.
I normalnie baby boom jest niezły, bo w Tesco nie ma Jelp do kolorów Jaki proszek jeszcze polecacie?
Ostatnia edycja:
agast22
Fanka BB :)
Zdec- taką kupiłam POSCIEL DZIECIĘCA 135x100 3elem. PORANEK (984491111) - Aukcje internetowe Allegro.
Co do kosmetykow to ja uzywac bede firmy Skarb Matki. Przy Hani sie sprawdziły to i przy Jagodzie mam nadzieje ze dadzą rade
Proszek- przy hani uzywalam lovelli a teraz kupiłam Jelp do kolorow. Płyn zmiękczający typowo dla dzieci ma tylko Jelp. Ja uzywam Lenor Sensitive z dzidziusiem w ręczniku na etykiecie
athena- Lovella płyn to płyn do prania a nie zmiękczający.
Co do kosmetykow to ja uzywac bede firmy Skarb Matki. Przy Hani sie sprawdziły to i przy Jagodzie mam nadzieje ze dadzą rade
Proszek- przy hani uzywalam lovelli a teraz kupiłam Jelp do kolorow. Płyn zmiękczający typowo dla dzieci ma tylko Jelp. Ja uzywam Lenor Sensitive z dzidziusiem w ręczniku na etykiecie
athena- Lovella płyn to płyn do prania a nie zmiękczający.
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja dzidziusiaWłaśnie nie było różowego Zapłaciłam za niego niecałe 20zł
agast22 a jesteś jeszcze w stanie pokazać jaki komplet kupiłaś??
Dziewczyny ja znów wracam do tych kosmetyków dla niemowląt. Piszecie że kupujecie Nivea, a ja właśnie wróciłam ze sklepu i zgłupiałam Na Nivea w sumie prawie każdym z tyłu jest napisane od pierwszego miesiąca
Ostatecznie narazie wzięłam mleczko i szampon Hipp, bo tam było napisane że od 1dnia.
I normalnie baby boom jest niezły, bo w Tesco nie ma Jelp do kolorów Jaki proszek jeszcze polecacie?