reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja kilka dni temu szukałam informacji dotyczących proszków do prania dla niemowlaków. Pytałam też koleżanek i po zebraniu informacji od różnych osób zdecydowałam się na Dzidziusia.
tu dziewczyny wypowiadają się na temat proszków:
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/dzieciece-proszki-do-prania-6245/

Ja na poczatku nie będę używać płynów do płukania, im mniej chemii tym lepiej, będę stosować podwójne płukanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie nie było różowego:( Zapłaciłam za niego niecałe 20zł:)

agast22 a jesteś jeszcze w stanie pokazać jaki komplet kupiłaś??

Dziewczyny ja znów wracam do tych kosmetyków dla niemowląt. Piszecie że kupujecie Nivea, a ja właśnie wróciłam ze sklepu i zgłupiałam:( Na Nivea w sumie prawie każdym z tyłu jest napisane od pierwszego miesiąca:(
Ostatecznie narazie wzięłam mleczko i szampon Hipp, bo tam było napisane że od 1dnia.
I normalnie baby boom jest niezły, bo w Tesco nie ma Jelp do kolorów:( Jaki proszek jeszcze polecacie?
a gdzie kupowałaś??

a gdzie kupowałaś??

W Ascocie.
Chyba też się rozejrzę za tą Lovelą, skoro ją tak zachwalacie.
Wkurzyłam się że nie mogę znaleść fajnej pościeli na allegro i nabyłam kilka innych rzeczy:)

Załączniki

• zestaw butelek.jpg
    zestaw butelek.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 40
  • huśtawka.jpg
    huśtawka.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 48
  • termotorba.jpg
    termotorba.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Tego dla dzieci jest mnóstwo jak to moja mama mówi, kiedyś tak nie było;)Najważniejsze aby miało atest .....

Udało mi się dzisiaj na allegro wylicytować tą wanienkę Fisher Prica z matą niebieską:) Za jedyne 60zł, a jest nowa:)
Kupiłam jeszcze dzisiaj kilka pierdółek: nożyczki do paznokci - bratowa polecała mi strasznie Chicco (ile się ich naszukałam to moje:p), etui na smoczek i termometr do kąpieli.
Jeszcze w Jysku, ja i mój mąż mamy ręczniki niebieski i biały taki z motylkami, do rąk też mamy z tej serii, jak dzisiaj weszłam i zobaczyłam że są też takie same w kolorze różowym, to nie zastanawiałam się ani chwili:) Teraz cała rodzinka ma takie same ręczniki tylko w innych kolorach:p (ale to sprytnie wymyśliłam:)))

Zaraz ma przyjść kurier z huśtawką, już nie mogę się doczekać:p
Dzisiaj widziałam tą huśtawkę za 369zł:szok: Znaczy to że zaoszczędziłam 100zł:-D Mówiłam już kiedyś, że allegro to świetny wynalazek:tak::tak::tak:

Udało mi się dzisiaj na allegro wylicytować tą wanienkę Fisher Prica z matą niebieską:) Za jedyne 60zł, a jest nowa:)
Kupiłam jeszcze dzisiaj kilka pierdółek: nożyczki do paznokci - bratowa polecała mi strasznie Chicco (ile się ich naszukałam to moje:p), etui na smoczek i termometr do kąpieli.
Jeszcze w Jysku, ja i mój mąż mamy ręczniki niebieski i biały taki z motylkami, do rąk też mamy z tej serii, jak dzisiaj weszłam i zobaczyłam że są też takie same w kolorze różowym, to nie zastanawiałam się ani chwili:) Teraz cała rodzinka ma takie same ręczniki tylko w innych kolorach:p (ale to sprytnie wymyśliłam:)))

Zaraz ma przyjść kurier z huśtawką, już nie mogę się doczekać:p
Dzisiaj widziałam tą huśtawkę za 369zł:szok: Znaczy to że zaoszczędziłam 100zł:-D Mówiłam już kiedyś, że allegro to świetny wynalazek:tak::tak::tak:
Ja tez mam tą fishEr price i cos mi sie wydaje, że kupię jeszcze taka zwykłą bo jak teraz tak na nią patrzę to mi sie wydaje jakoś mało praktyczna;)

reklama
zdec ja chce kupuc taka sama tylko slimaka :-) , a w sklepie rzeczywiscie one sa duzo drozsze.

anetha83 ,a to juz koniec twoich zakupów? :-)

Do góry