Ja to jak zawsze zakręcona. Napiszcie mi proszę czy to wszystko co chcę kupić może się przydać:
- zestaw Avent, butelki: 2x125, 2x250, szczotka do czyszczenia butelek, 4 smoczki do butelek i smoczek do uspokajania
- zestaw do paznokci Tommy Tippe, czy coś takiego, tam wiadomo: termometr, gruszka, nożyczki do paznokci, grzebień, szczotka, szczoteczka do zębów, pilniczek
- termotorba na butelki Avent
- Sudocream
- Worki na pieluszki
Bo w sumie mam to u jednego sprzedawcy na allegro, ale koszt tego wszystkiego to prawie 250zł, dlatego tak się zastanawiam czy wszystko na pewno jest potrzebne.
Poza tym nadal zastanawiam się nad podgrzewaczem do butelek, ale widzę że można Aventa kupić już za jakieś 50-70zł używane, a nowe za jakieś 100-120.
Poza tym czy ktoś miał do czynienia z wanienką do kąpieli FIher price?? Taką która ma matę dla małego dziecka na górze. Czy to rzeczywiście się przydaje?
Oprócz tego pytanie do pościeli: Ile zmian kupujecie? Dwie??? Czy więcej??
Leżaczek - huśtawka zapewne przydaje się od początku, ale pytanie dotyczące maty do zabawy, kiedy ona może już być potrzebna ( w jakim wieku dziecko??) W sumie chcę już powoli kończyć zakupy dla maleństwa, a dopiero teraz mam mnóstwo wątpliwości
Masakra...........
Muszę też w końcu wziąć się za moją torbę do szpitala, może jutro się tym w końcu zajmę;P