reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
zdec-co do tych drobniejszych rzeczy tzn butelek, podgrzewaczy, smoczków to myślę,ze wszystko się przyda, a jeśli chodzi o leżaczek, matę edukacyjną to ja wychodzę z tego założenia,że rodzina i przyjaciele będą napewno kupowali jakieś prezenty, więc ja zamiast ubranek poproszę,żeby się złożyli na takie droższe rzeczy i wiem,że nikt się napewno nie obrazi, zresztą u Nas taka tradycja,że wszyscy się pytają co kupić, ja swoim koleżanką najczęściej kupowałam dużą paczkę pieluch i np. grzechotki do powieszenia do wózka.

Jeśli chodzi o pościel do kołyski to mam dwie zmiany, jedną nową a drugą dostałam razem z kołyską ale teściowa ma kupić jeszcze jeden zestaw, tylko muszę sobie wybrać.

gosiagro- też planowałam zakup takiej kołyski,bo jest śliczna, ale w końcu kupiłam drewnianą od koleżanki za 100zł, razem z pościelą :)

badaicka, zyrraffka- ja zamawiałam staniki od tej babki, właśnie czekam na dostawę, narazie zamówiłam dwa czarny i biały jak będą fajne to sobie zamówię więcej

Ostatnia edycja:
Gosiagro śliczna ta kołyska:) Też się nad nią kiedyś zastanawiałam, ale mój mąż by mnie zamordował chyba jakby wydał tyle pieniędzy na łóżeczko, a ja bym chciała jeszcze kołyskę:p

Wróciłam z zakupków, zaraz wam pokażę co dzisiaj kupiłam + pościel którą kupiłam w zeszłym tygodniu.
Stwierdzam że w sklepach pościele są strasznie drogie, poszwa na poduszkę + na kołuderkę + prześcieradło i to potrafi kosztować ponad 200zł:szok: A na allegro można mieć zestaw w tej cenie, jeszcze z rożkiem, baldachimem itp.
Dlatego zaraz idę na allegro:p Byłam w banku więc mam czym szaleć;)
A potrzebuję głównie zestawu z baldachimem i rożkiem. Nie zależy mi na wypełnieniu, ale nie wiem teraz czy bez wypełnienia kupię.... Trzeba będzie trochę pogrzebać....

Tak więc kupiłam dzisiaj: zabawkę grającą do powieszenia na uchwycie fotelika, pozytywkę (nie wiem do czego:p chyba do zabawy:p), duży ręcznik kąpielowy, okrycie kąpielowe, podkładkę pod prześcieradło, moskitierę do wózka, milusi kocyk:):-) I wcale tak dużo nie wydałam:-D:-D Ciekawe czy mój mąż podzieli to zdanie:p I tak wszystko z 5% zniżką:-)

Załączniki

• DSC00145.jpg
    DSC00145.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00144.jpg
    DSC00144.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC00147.jpg
    DSC00147.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC00146.jpg
    DSC00146.jpg