reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
zdec-co do tych drobniejszych rzeczy tzn butelek, podgrzewaczy, smoczków to myślę,ze wszystko się przyda, a jeśli chodzi o leżaczek, matę edukacyjną to ja wychodzę z tego założenia,że rodzina i przyjaciele będą napewno kupowali jakieś prezenty, więc ja zamiast ubranek poproszę,żeby się złożyli na takie droższe rzeczy i wiem,że nikt się napewno nie obrazi, zresztą u Nas taka tradycja,że wszyscy się pytają co kupić, ja swoim koleżanką najczęściej kupowałam dużą paczkę pieluch i np. grzechotki do powieszenia do wózka.

Jeśli chodzi o pościel do kołyski to mam dwie zmiany, jedną nową a drugą dostałam razem z kołyską ale teściowa ma kupić jeszcze jeden zestaw, tylko muszę sobie wybrać.

gosiagro- też planowałam zakup takiej kołyski,bo jest śliczna, ale w końcu kupiłam drewnianą od koleżanki za 100zł, razem z pościelą :)

badaicka, zyrraffka- ja zamawiałam staniki od tej babki, właśnie czekam na dostawę, narazie zamówiłam dwa czarny i biały jak będą fajne to sobie zamówię więcej

Ostatnia edycja:
Gosiagro śliczna ta kołyska:) Też się nad nią kiedyś zastanawiałam, ale mój mąż by mnie zamordował chyba jakby wydał tyle pieniędzy na łóżeczko, a ja bym chciała jeszcze kołyskę:p

Wróciłam z zakupków, zaraz wam pokażę co dzisiaj kupiłam + pościel którą kupiłam w zeszłym tygodniu.
Stwierdzam że w sklepach pościele są strasznie drogie, poszwa na poduszkę + na kołuderkę + prześcieradło i to potrafi kosztować ponad 200zł:szok: A na allegro można mieć zestaw w tej cenie, jeszcze z rożkiem, baldachimem itp.
Dlatego zaraz idę na allegro:p Byłam w banku więc mam czym szaleć;)
A potrzebuję głównie zestawu z baldachimem i rożkiem. Nie zależy mi na wypełnieniu, ale nie wiem teraz czy bez wypełnienia kupię.... Trzeba będzie trochę pogrzebać....

Tak więc kupiłam dzisiaj: zabawkę grającą do powieszenia na uchwycie fotelika, pozytywkę (nie wiem do czego:p chyba do zabawy:p), duży ręcznik kąpielowy, okrycie kąpielowe, podkładkę pod prześcieradło, moskitierę do wózka, milusi kocyk:):-) I wcale tak dużo nie wydałam:-D:-D Ciekawe czy mój mąż podzieli to zdanie:p I tak wszystko z 5% zniżką:-)

Załączniki

• DSC00145.jpg
    DSC00145.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC00144.jpg
    DSC00144.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC00147.jpg
    DSC00147.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC00146.jpg
    DSC00146.jpg