Dziewczyny polcam wam fajna strone z tanimi rzeczami Szafka.pl - szafa każdej mamy
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
fajna ta stronkaDziewczyny polcam wam fajna strone z tanimi rzeczami Szafka.pl - szafa każdej mamy
BButterFly
mamusia smerfusia
super ciuszki athena83!
a mnie strasznie kupsi taki zestawik : komplecik dla chłopca.62 (sweterkiMAŁGOSIA) (980927446) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczcie też inne przedmioty tej pani -same piękne kompleciki
no ale póki co na razie nie kupuję tylko oglądam
a mnie strasznie kupsi taki zestawik : komplecik dla chłopca.62 (sweterkiMAŁGOSIA) (980927446) - Aukcje internetowe Allegro
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Fajne ale wydaje mi się, że cena kosmiczna.....tym bardziej, że maleństwa szybko rosnąsuper ciuszki athena83!
Fajne ale wydaje mi się, że cena kosmiczna.....tym bardziej, że maleństwa szybko rosną
ja też uważam,ze cena kosmiczna, jeśli już to zdecydowałabym się na komplet do chrztu, bo wygląda naprawdę oryginalnie a i tak trzeba na taki komplet wydać parę groszy
hahaha ja właśnie niedawno wróciłam z zakupów i dla odmiany też kupiłam dla siebie 3 bluzki:-)Ja w końcu kupiłam parę bluzek dla siebie :-) żeby mieć w czym chodzić przez te dwa miesiące :-) Mam nadzieje, że tylko ładna pogoda się zrobi abym mogła w nich trochę pochodzić :-)
reklama