to rzeczywiscie okazjasuper
![]()
POkazywałam tu że nie dawno kupiłam na allegro ten sam fotelik co ty tylko różowy. Dostałam w zestawie śpiworek i zapłaciłam za to 200zł
Odbiór osobisty
Nie mówiąc już nic o wózku za niecałe 700zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to rzeczywiscie okazjasuper
![]()
A oto mój dzisiejszy nabytek:-):-) Zawsze ją chciałam kupić:-)
Ostatnio mam manię na wyłapywanie okazji na allegro i kupiłam używaną za 55zł i odbiorę ją sobie osobiście we Wrocławiu
Nowa to koszt ok. 120zł na allegro + wysyłkaW sklepie to pewnie jeszcze drożej...
A oto mój dzisiejszy nabytek:-):-) Zawsze ją chciałam kupić:-)
opowiedz cos o tej karuzeli,bo sie zastanwiam tez nad nia, a ona ma pilota?
mOJA KOLEŻANKA MA I JEST Z NIEJ BARDZO ZADOWOLONA JEDYNY MINUS TO TO ZE REAGOWALA CZASAMI NA PILOTA OD tvTak ma. Ma kilka melodyjek i przede wszystkim regulację ich głośności. Od góry jak jest włączona rzucane są na sufit jakieś obrazki, bodajże motylki i coś tam jeszcze. Można nastawić albo na muzykę albo na rzucanie tych obrazków.
Więcej napiszę jak już będę ją miała w domu i obczaję o co w niej chodzi.
Super rewelacjaA więc tak oto moje nabytki, które nabyłam wraz z karuzelką
Większość tych rzeczy już jest większa, bo nie kupuję już takich malutkich. Przede wszystkim kombinezon na 74 mam nadzieję że na zimę będzie jak w sam raz
Kupiłam jeszcze sterylizator do prądu, taki jak na zdjęciu za 35zł![]()
Dziś się rozglądałam za łóżeczkiem i mam ochotę na takie 8503 Łóżeczko dziecięce z szufladą Mały Miś (968081971) - Aukcje internetowe Allegro tyle, że w sklepie znalazłam je za 265 zł (z szufladą), czyli taniej niż na allegro i w necie tylko zapomniałam się zapytać czy szuflada jest przykrywana, bo jeśli nie to trochę lipa.