reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

to rzeczywiscie okazja:-D super:-D

POkazywałam tu że nie dawno kupiłam na allegro ten sam fotelik co ty tylko różowy. Dostałam w zestawie śpiworek i zapłaciłam za to 200zł:)
Odbiór osobisty;) A dosłownie jak nowy;)
Nie mówiąc już nic o wózku za niecałe 700zł:p:p Teściowa to ma ze mnie ubaw że wszystko znajdę na tym allegro:)

reklama
A oto mój dzisiejszy nabytek:-):-) Zawsze ją chciałam kupić:-)

Ostatnio mam manię na wyłapywanie okazji na allegro i kupiłam używaną za 55zł i odbiorę ją sobie osobiście we Wrocławiu:)
Nowa to koszt ok. 120zł na allegro + wysyłka:) W sklepie to pewnie jeszcze drożej...

Super zakup. Ty to masz szczęście. Ja niestety rzadko na coś fajnego i taniego trafiam.

opowiedz cos o tej karuzeli,bo sie zastanwiam tez nad nia, a ona ma pilota?

Tak ma. Ma kilka melodyjek i przede wszystkim regulację ich głośności. Od góry jak jest włączona rzucane są na sufit jakieś obrazki, bodajże motylki i coś tam jeszcze. Można nastawić albo na muzykę albo na rzucanie tych obrazków.
Więcej napiszę jak już będę ją miała w domu i obczaję o co w niej chodzi.

Tak ma. Ma kilka melodyjek i przede wszystkim regulację ich głośności. Od góry jak jest włączona rzucane są na sufit jakieś obrazki, bodajże motylki i coś tam jeszcze. Można nastawić albo na muzykę albo na rzucanie tych obrazków.
Więcej napiszę jak już będę ją miała w domu i obczaję o co w niej chodzi.
mOJA KOLEŻANKA MA I JEST Z NIEJ BARDZO ZADOWOLONA JEDYNY MINUS TO TO ZE REAGOWALA CZASAMI NA PILOTA OD tv:)

A więc tak oto moje nabytki, które nabyłam wraz z karuzelką:)
Większość tych rzeczy już jest większa, bo nie kupuję już takich malutkich. Przede wszystkim kombinezon na 74 mam nadzieję że na zimę będzie jak w sam raz:)
Kupiłam jeszcze sterylizator do prądu, taki jak na zdjęciu za 35zł:):):)

Załączniki

• DSC00131..jpg
    DSC00131..jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00132..jpg
    DSC00132..jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00135..jpg
    DSC00135..jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00130..jpg
    DSC00130..jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC00133..jpg
    DSC00133..jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC00134..jpg
    DSC00134..jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00136..jpg
    DSC00136..jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 45
  • sterylizator..jpg
    sterylizator..jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC00137..jpg
    DSC00137..jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 44
A więc tak oto moje nabytki, które nabyłam wraz z karuzelką:)
Większość tych rzeczy już jest większa, bo nie kupuję już takich malutkich. Przede wszystkim kombinezon na 74 mam nadzieję że na zimę będzie jak w sam raz:)
Kupiłam jeszcze sterylizator do prądu, taki jak na zdjęciu za 35zł:):):)
Super rewelacja;)

Dziś się rozglądałam za łóżeczkiem i mam ochotę na takie 8503 Łóżeczko dziecięce z szufladą Mały Miś (968081971) - Aukcje internetowe Allegro tyle, że w sklepie znalazłam je za 265 zł (z szufladą), czyli taniej niż na allegro i w necie tylko zapomniałam się zapytać czy szuflada jest przykrywana, bo jeśli nie to trochę lipa.

Fajne to łóżeczko i z tego co pamiętam jak oglądałam w sklepie to w zestawie jest jeszcze komoda, szafa i bodajże krzesełko do karmienia;)
W sumie cena fajna, ale na szufladę nie patrzyłam....:(
Mam już swój typ, a mebelki oglądam żeby sobie popatrzeć:) Bo są takie fajniusie, malutkie:)

widziałam ten zestaw na żywo i niestety nie robi jak dla mnie takiego wrażenia. zwykła płyta, brzydko wykrojona(mój mąż pracuje w meblach) śruby na wierzchu... na szczęście każdy ma inny gust i upodobania :) mi to nie pasuje a innemu sie spodoba...

reklama
Do góry