reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

to rzeczywiscie okazja:-D super:-D

POkazywałam tu że nie dawno kupiłam na allegro ten sam fotelik co ty tylko różowy. Dostałam w zestawie śpiworek i zapłaciłam za to 200zł:)
Odbiór osobisty;) A dosłownie jak nowy;)
Nie mówiąc już nic o wózku za niecałe 700zł:p:p Teściowa to ma ze mnie ubaw że wszystko znajdę na tym allegro:)

reklama
A oto mój dzisiejszy nabytek:-):-) Zawsze ją chciałam kupić:-)

Ostatnio mam manię na wyłapywanie okazji na allegro i kupiłam używaną za 55zł i odbiorę ją sobie osobiście we Wrocławiu:)
Nowa to koszt ok. 120zł na allegro + wysyłka:) W sklepie to pewnie jeszcze drożej...

Super zakup. Ty to masz szczęście. Ja niestety rzadko na coś fajnego i taniego trafiam.

opowiedz cos o tej karuzeli,bo sie zastanwiam tez nad nia, a ona ma pilota?

Tak ma. Ma kilka melodyjek i przede wszystkim regulację ich głośności. Od góry jak jest włączona rzucane są na sufit jakieś obrazki, bodajże motylki i coś tam jeszcze. Można nastawić albo na muzykę albo na rzucanie tych obrazków.
Więcej napiszę jak już będę ją miała w domu i obczaję o co w niej chodzi.

Tak ma. Ma kilka melodyjek i przede wszystkim regulację ich głośności. Od góry jak jest włączona rzucane są na sufit jakieś obrazki, bodajże motylki i coś tam jeszcze. Można nastawić albo na muzykę albo na rzucanie tych obrazków.
Więcej napiszę jak już będę ją miała w domu i obczaję o co w niej chodzi.
mOJA KOLEŻANKA MA I JEST Z NIEJ BARDZO ZADOWOLONA JEDYNY MINUS TO TO ZE REAGOWALA CZASAMI NA PILOTA OD tv:)

A więc tak oto moje nabytki, które nabyłam wraz z karuzelką:)
Większość tych rzeczy już jest większa, bo nie kupuję już takich malutkich. Przede wszystkim kombinezon na 74 mam nadzieję że na zimę będzie jak w sam raz:)
Kupiłam jeszcze sterylizator do prądu, taki jak na zdjęciu za 35zł:):):)

Załączniki

• DSC00131..jpg
    DSC00131..jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC00132..jpg
    DSC00132..jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00135..jpg
    DSC00135..jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00130..jpg
    DSC00130..jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00133..jpg
    DSC00133..jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC00134..jpg
    DSC00134..jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC00136..jpg
    DSC00136..jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 49
  • sterylizator..jpg
    sterylizator..jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00137..jpg
    DSC00137..jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 51
A więc tak oto moje nabytki, które nabyłam wraz z karuzelką:)
Większość tych rzeczy już jest większa, bo nie kupuję już takich malutkich. Przede wszystkim kombinezon na 74 mam nadzieję że na zimę będzie jak w sam raz:)
Kupiłam jeszcze sterylizator do prądu, taki jak na zdjęciu za 35zł:):):)
Super rewelacja;)

Dziś się rozglądałam za łóżeczkiem i mam ochotę na takie 8503 Łóżeczko dziecięce z szufladą Mały Miś (968081971) - Aukcje internetowe Allegro tyle, że w sklepie znalazłam je za 265 zł (z szufladą), czyli taniej niż na allegro i w necie tylko zapomniałam się zapytać czy szuflada jest przykrywana, bo jeśli nie to trochę lipa.

Fajne to łóżeczko i z tego co pamiętam jak oglądałam w sklepie to w zestawie jest jeszcze komoda, szafa i bodajże krzesełko do karmienia;)
W sumie cena fajna, ale na szufladę nie patrzyłam....:(
Mam już swój typ, a mebelki oglądam żeby sobie popatrzeć:) Bo są takie fajniusie, malutkie:)

widziałam ten zestaw na żywo i niestety nie robi jak dla mnie takiego wrażenia. zwykła płyta, brzydko wykrojona(mój mąż pracuje w meblach) śruby na wierzchu... na szczęście każdy ma inny gust i upodobania :) mi to nie pasuje a innemu sie spodoba...

reklama
Do góry