reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Te koszule do karmienia sa tragiczne, probowalam znalezdz jakas jednobarwna - po prostu takich brak,wszystkie w jakies misie itp.. niewiem co to za moda dziwna. A co ciuszkow, to mam juz wsio zakupione wszystkie. Moze by sie jeszcze cos przydalo,ale to kupie jak mały przyjdzie na swiat. Buciki adidaski mam jedna pare i kapciaszki dwie , skarpetek tez nakupywalam.
Mam dokladnie to samo, jakby karmiaca matka jedynie w misiach i kotkach musiala paradowac :wściekła/y: Jakas idiotyczna infantylizacja :baffled: Oczywiscie bez obrazy dla mam ktorym takie aplikacje sie podobaja :tak:

reklama
Niby są. Ale jak dla mnie to za duży dekold ona ma. Chcę spokojnie spać a nie martwić się że mi pierś wyleci:p:p
Mi bardziej podobają się tego typu: http://moda.allegro.pl/item970983292_koszula_do_karmienia_3_kolory_062_od_s_do_xl.html
Fajne pastelowe, przewiewne akurat na lato:)

Ostatnia edycja:
przy Wiktorii miałam zwykła najzwyklejszą koszulę rozpinaną z góry na 4 guziki i sparwadziła sie idealnie, nawet na myśl mi nie przysżło szukać jakiś typowych dla karmiących:-)i tym razem pójdę tym tropem:-)

Dziś mąż kupił mi koszule do karmienia i szlafroczek :) z okazji urodzinek, tzn. sama sobie wybrałam ale liczy się fakt

Firmy Muzzy - ZDEC, nie sądzę żeby piersi Ci z tej koszulki wypadły, jest fajna, polecam... może ten wzór kwiatów nie za specjalny ale całość wygląda fajnie i jest bardzo wygodna :) jest to komplecik, na zdjęciu trochę odmienne kolory ale w rzeczywistości są identyczne

koszula..jpgszlafrok..jpgkoszula2..jpg

reklama
No w sumie koszulka razem z tym szlafroczkiem to by fajnie wyglądała;)
Zamówię je po następnej wypłacie:p

Właśnie zrobiłam przymiarkę i powiem że jednak jak by ktoś obok siedział a ja bym się nachyliła czy coś to mi piersi zobaczy... :( no ale, przecież w tej koszuli będę spała i karmiła małego w domu nie przy ludziach :)~ inna sprawa to to że jak będzie pokarm to piersi w końcu podrosną i bardziej wypełnią koszulę ;)

Do góry